Ofertare scrisa in
mai putin de 24 h.

Evacuare moloz
gratuita.

Obtineri discount
10 - 30 %.

Bine ati venit pe website-ul nostru

Reparatii si montaj Acoperisuri Sibiu

Servicii profesionale de montaj si reparatii acoperisuri in Sibiu. Executam lucrari de reparatii si reconstructie acoperisuri in Judetul Sibiu atat cu tigla metalica cat si cu tigla ceramica.
Aveti nevoie de o firma de constructii acoperisuri in Sibiu? Acoperisul casei sau a afacerii dumneavoastra este deteriorat si necesita reparatii sau trebuie rafacut complet?
JGHEABURILE SI BURLANE TREBUIESC INLOCUITE?
Sunteti in locul potrivit!...

Executam lucrari de inlocuire schimbare acoperisuri, reparatii acoperisuri case / hale industriale, montare sistem pluvial (jgheaburi si burlane), montare sageac si pazie metalica in Sibiu, Medias, Cisnadie, Avrig, Agnita, Dumbraveni, Talmaciu, Copsa Mica, Saliste, Miercurea Sibiului si Ocna Sibiului. Echipa Acoprest Trading are o experienta de peste 20 de ani in repararea si montarea acoperisurilor .
Toate lucrarile noastre sunt executate cu materiale proprii , si sunt acoperite prin acordarea unei garantii de 2 ani pentru manopera realizata.

Preturi accesibile, rezultate exceptionale

Ne dorim ca lucrarile noastre sa fie mereu pe masura asteptarilor dumneavoastra, iar preturile sa nu aduca motive de ingrijorare pentru clientii nostri. Asadar, in cadrul paginii noastre web puteti gasi:

  • O lista de preturi care sa va ajute sa va calculati investitia in prealabil.
  • Un calculator de preturi care sa va redea suma cea mai aproape de adevar pentru o lucrare completa.
  • Un portofoliu de lucrari unde puteti vedea proiectele realizate.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a primi consiliere gratuita in privinta celei mai accesibile solutii pentru dumneavoastra. Impreuna vom stabili pretul pentru intreaga lucrare si termenul de executie pe care va garantam ca il vom respecta.

Acoperisuri Sibiu
Branduri

Furnizori

wetterbest
bilka
decra
eurovent
fakro
sika
Vrei o estimare de preț?

Sună-ne: 0751 359 560

Testimoniale

Feedback clienți !!

oferta
oferta
oferta
oferta