Despre noi

Activăm în industria de construcții de peste 20 de ani, iar odată cu trecerea timpului am devenit una dintre cele mai bune și populare firme din domeniul construcțiilor de acoperișuri din București

Serviciile noastre sunt întotdeauna în concordanță cu dorințele clientului, fiind o îmbinare perfectă de experiență, multă muncă și devotament. Adițional lucrărilor noastre, vă oferim de asemenea, asistență și sfaturi de specialitate.

Numărul mare de clienți mulțumiți stau mărturie pentru lucrările noastre de reparații sau montaj acoperișuri. Vă asigurăm că multe case, clădiri industriale, blocuri sunt mai bine acoperite pe termen lung, datorită eforturilor echipei noastre.

Datorită spectrului mare de activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general, acoperim toată manopera necesară iar prin amploarea lucrărilor, dozăm personalul astfel încât timpul pentru executarea lucrărilor să fie minim. Astfel vă oferim satisfacția cheltuirii banilor cu folos și la cel mai ridicat grad de randament.

Acoperis tigla metalica rosu

Numele meu este Florin Baranca și personal mă ocup de toate lucrările firmei mele. Ia legătura cu mine chiar azi dacă vrei o muncă executată așa cum trebuie la un preț corect.

"Administrator Acoprest Trading S.R.L."


Calitate
Rapiditate
Eficacitate
Încredere