Testimoniale clienți Acoperisuri-reparatii.ro

Pentru a deveni mai buni avem nevoie de părerea clienților noștri!

Recenziile clienților. Clienți mulțumiți de rezultatele obținute prin colaborarea cu firma noastră.

recenzii

 

4.41 din 5 pe baza a 262 de recenzii

5 stele
100
4 stele
80
3 stele
60
2 stele
19
1 stea
3
Vopsire acoperiș tablă
Rating

avatar"Firma Acoprest a venit cu o propunere foarte bună pentru acoperișul nostru din tablă.. Au vopsit în întregime acoperișul cu o vopsea cauciucată impermeabilizantă. Acoperișul având infiltrații în mai multe locuri aceasta soluție a fost cea mai relevantă în momentul acela, și se pare că a dat rezultate. Mulțumim Florin și echipa Acoprest."

Data: 26 Sep 2018
Beneficiar: Havlimex SRL Str. Marăști nr. 16 Otopeni
Servicii de calitate
Rating

"Lucrarea a fost realizată de o echipă tânără cu experiență în domeniu. Sistemul pluvial dreptunghiular a fost montat rapid. Doar o zi și jumătate pe o lungime de 80 de metri. Recomandăm cu încredere serviciile acestei firme."

Data: 22 Mai 2019
Beneficiar: Oil Argenta S.A Str. Poarta Luncii 501 Bis Bolintin Vale
Izolație mansardă
Rating

Lipsa izolației acoperișului îmi dâdea multe bătăi de cap.. pierderi de căldură, mucegai, condens.. pănă am aflat de pe Google de Florin. De când m-am mutat în casa nouă apăreau pete pe tavan dar și semne de mucegai, inițial am crezut că este vorba de infiltrații prin acoperiș..Dar, de fapt nu a fost așa, am aflat în urma constatării efectuate de Florin că este vorba de izolație precară a tavanului mansardei. Așa că am apelat la Florin. Ce mi-a plăcut este că a fost sincer și mi-a spus diagnosticul corect fără să insiste asupra unor lucrări de amploare asupra acoperișului. Ei au fost prompți, au lucrat curat și au terminat lucrarea în timp record doar 3 zile pentru o suprafață de 45 mp, cu tot cu rigips și lavabilă. Am rămas uimit! Recomand cu încredere serviciile acestei firme."

Data: 20 Dec 2016
Beneficiar: George M. Popești Leordeni / Ilfov
Sunt maxim de mulțumit
Rating

"Domnul Florin mi-a executat o lucrare mai complexă. Un foișor mare de 6x6 metrii în 2 ape și 3 copertine de intrare în fața ușilor. Am fost plăcut surprins de profesionalismul de care a dat dovadă. Totul a plecat de la o poză văzută pe internet. Ceea ce mi-a plăcut este că se poate adapta fără probleme la cerințele clientului, chiar dacă m-am răzgândit la câteva aspecte privind designul. Recomand cu încredere."

Data: 20 Apr 2019
Beneficiar: Lucian Ostratu Orac, Corbeanca
Recomand
Rating

" Stâlpii de susținere a copertinei mele din fața ușii au fost compromiși deoarece au fost introduse direct în pământ fără vreun suport metalic.. A sosit a doua zi și au rezolvat problema (A ridicat copertina cu cricul hidraulic și practic a înlocuit doar stâlpii). Opțional au vopsit și gardul și au îmbrăcat și pazia casei în tablă. Acum casa arată minunată.. ce mi-a plăcut este că nu a insistat inutil pe o variantă costisitoare. Îl pot recomanda."

Data: 15 Ian 2020
Beneficiar: Sorin P. Str. Caisului 25 a Tamasi, Corbeanca
Montaj acoperiș
Rating

"Florin ne-a efectuat niste reparatii la acoperisul nostru din tigla metalica marca Bilka, acesta avant probleme cu infiltratiile in urma ploilor din ultima vreme din motivul ca avem inclinatia mica a acoperisului. Problemele s-au rezolvat ca prin minune. Cand ploua nu mai picura in casa.. Au terminat treaba pana la ora 17:00. Astfel nu a fost nevoie sa schimbam invelitoarea. Un bun expert are cunostintele necesare si pentru astfel de probleme.. Recomand."

Data: 13 Feb 2020
Beneficiar: George C. Str. Olteniei Sector 1 Bucuresti
Nu mă așteptam
Rating

avatar " WOW.., tipii ăștia lucrează repede! Un prieten de-al meu mi-a povestit despre Florin și echipa lui, așa că le-am sunat și bine că am făcut-o. Au fost prompți, curajosi și au lucrat într-un mod profesionist. Au aruncat o privire asupra daunelor acoperișului, mi-au dat o estimare de pret corectă, și tot ce au spus, au și făcut. Au terminat treaba până la ora 17:00. Data viitoare când aud pe cineva care are nevoie de reparații la acoperiș, voi recomanda echipa d-lui Florin.."

Data: 14 Feb 2021
Beneficiar: Cristian Mocanu, Săftica
Recomand
Rating

avatar "Tocmai am cumpărat o casă în Pipera - Voluntari și aveam nevoie de inspectat acoperișul. Le-am chemat într-o duminică, au venit în aceeași zi.. Au inspectat acoperișul casei și au observat câteva probleme la acoperiș. Au propus 2 soluții, de reparat sau de înlocuit.., dar garanția de 10 de ani pentru acoperișul nou a fost o opțiune pe termen lung mai atrăgătoare pentru noi, așa că am mers pe varianta înlocuitului.. Au terminat în 3 zile și au curățat și foarte bine după ei.. Au făcut o lucrare de înaltă calitate și îmi place rezultatul. Sunați la acoperisuri-reparatii.ro, au făcut o treabă fantastică..! Recomand!"

Data: 15 Mai 2019
Beneficiar: Ionuț Balaș, Voluntari/Ilfov
Cinci stele
Rating

avatar "Bună treabă! Toate jgheaburile vechi cositorite din tablă zincată au fost înlocuite după ce zăpada de anul trecut mi-a dărâmat jgheaburile.. Toți vecinii mi-au recomandat să le reașez din nou, dar acoperisuri-reparatii.ro a venit și mi-a explicat cum jgheaburile vor cădea înapoi la prima zăpadă și nu am vrut ca jgheaburile mele să zboare de pe casă și să lovească casa unui vecin sau un pieton... Astfel echipa acoperisuri-reparatii.ro mi-a dat un preț echitabil pentru jgheaburile noi din tablă prevopsită fără sudură, și opțional a mai montat un rând de parazăpezi, iar casa arată minunată! Au oferit garanție 5 ani pentru montaj! Multumesc acoperisuri-reparatii.ro!"

Data: 20 Apr 2018
Beneficiar: Sorin Voinea, Str. Argentina Nr. 48, București

→ Vezi proiecte

 

Toate recenziile din acest website sunt reale! nu sunt false.. Majoritatea recenziilor au stipulate adresa și numele beneficiarului. Cum ar fi: reparatii acoperisuri hale, montaj parazapezi, copertine si foisoare, montaj ferestre acoperiș Sunt lucrări executate de firma noastră!
În tot conținutul website-ului nostru încercăm să fim cât mai transparenți arătând posibililor clienți (așa cum ești tu cititorule.. de altfel) locația exactă a lucrărilor, titlul lucrărilor și alte detalii. Vezi mai multe detalii: aici
Acoperisuri-Reparatii.ro ” dorește să mulțumească toți clienții, in procent de 100%.  

Acoperisuri-reparatii.ro

Cine suntem?

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.


Ce oferim?

Acoperisuri-reparatii.ro

Fie că este vorba de o reparaţie minoră, sau de montaj nou de la zero, te poţi baza pe noi. Suntem specialişti în acoperişuri şi te putem ajuta în aproape orice problemă legată de acoperișul tău. Accesează portofoliul nostru de lucrări pentru a vedea mai multe informații despre activitatea noastră, și cu ce servicii te putem ajuta mai exact.


Acoperire

Acoperisuri-reparatii.ro

Principala arie de activitate a firmei este în București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța
Pentru comenzi mai mari ne putem deplasa în toată țara.   [...]


proiecte
Calitate
Rapiditate
Eficacitate
Încredere