Vopsire acoperis in culoare rosu

Vopsit acoperiș tablă - Întreținere și reparații

MAI JOS VEI GĂSI CÂTEVA

Dacă doriți să prelungiți durata de viata a acoperișului dumneavoastră, vă oferim servicii de vopsit acoperiș, tratamente anticoroziune  pentru acoperiș, vopsit cu vopsele profesionale cauciucate si de lungă durată (rezistente la UV și la schimbările de temperatură) dar de asemenea, putem face întreținerea și cu materialele dumneavoastră.

Întreținerea se realizează prin curățarea totală a suprafeței acoperișului , aplicarea mortarului poliuretanic în zonele cu infiltrații, în special la încheieturi, în jurul capacelor de acces pe acoperiș, în jurul coșurilor de fum și în dolii (liniile de intersecție a două versante de acoperiș), iar după aceea, urmează vopsirea propriu zisă care se realizează cu trafaletul și pensula sau mecanizat, prin pulverizare.

ETICHETE: vopsire acoperis tabla, tratamente anticoroziune, vopsele cauciucate, întreținere acoperiș, tablă plană, tablă tip țiglă

Puteți beneficia de serviciile profesioniste oferite de firma noastră chiar azi dacă plasați o comandă acum online!

Părerile clienților

Vopsire acoperiș tablă
Rating

avatar"Firma Acoprest a venit cu o propunere foarte bună pentru acoperișul nostru din tablă.. Au vopsit în întregime acoperișul cu o vopsea cauciucată impermeabilizantă. Acoperișul având infiltrații în mai multe locuri aceasta soluție a fost cea mai relevantă în momentul acela, și se pare că a dat rezultate. Mulțumim Florin și echipa Acoprest."

Data: 26 Sep 2018
Beneficiar: Havlimex SRL Str. Marăști nr. 16 Otopeni

Articole similare

Acoperisuri-reparatii.ro

Cine suntem?

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.


Ce oferim?

Acoperisuri-reparatii.ro

Fie că este vorba de o reparaţie minoră, sau de montaj nou de la zero, te poţi baza pe noi. Suntem specialişti în acoperişuri şi te putem ajuta în aproape orice problemă legată de acoperișul tău. Accesează portofoliul nostru de lucrări pentru a vedea mai multe informații despre activitatea noastră, și cu ce servicii te putem ajuta mai exact.


Acoperire

Acoperisuri-reparatii.ro

Principala arie de activitate a firmei este în București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța
Pentru comenzi mai mari ne putem deplasa în toată țara.   [...]


proiecte

Calitate
Rapiditate
Eficacitate
Încredere