Servicii vopsire acoperisuri

Section title
Vopsire acoperisuri metalice

Vopsire acoperisuri din tabla, intretinere si reparatii

Pentru a prelungi durata de viata a acoperisului dumneavoastra, va oferim servicii de intretinere acoperis, tratamente pentru acoperisuri din tabla zincata sau tigla metalica si hidroizolatii lichide pentru acoperisuri din tabla. Folosim vopsele profesionale cauciucate de lunga durata rezistente la UV si la schimbarile de temperatura.

Vopsit acoperis

Intretinerea se realizeaza prin curatarea totala a suprafetei acoperisului, aplicarea mortarului poliuretanic in zonele cu infiltratii (daca este cazul), in special la incheieturi, in jurul capacelor de acces pe acoperis, in jurul cosurilor de fum si in dolii (liniile de intersectie a doua versante de acoperis), iar dupa aceea, urmeaza vopsirea propriu zisa care se realizeaza cu trafaletul si pensula sau mecanizat, prin pulverizare.

Cat costa vopsirea unui acoperis? - Preturi

Vopsit acoperis tigla metalica

Vopsire acoperis tigla metalica

20 - 40 ron/mp

(30)
vopsit acoperis

Vopsit acoperis tabla cu vopsea 2 in 1

40 - 60 ron/mp

(40)
Vopsea cauciucata

Vopsit tabla cu vopsea cauciucata

60 - 80 ron/mp

(50)

De ce sa folosesti VOPSEA CAUCIUCATA in locul vopselei traditionale?

Vopsire acoperis vopsea cauciucata

Hidroizolatia lichida este o vopsea speciala foarte elastica, pe baza de cauciuc acrilic, hidroizolanta, utilizata pentru oprirea infiltratiilor si decorarea durabila a acoperisurilor din tabla faltuita, tigla metalica sau chiar si panouri tip sandwich (hale industriale).

Produsul confera protectie anticoroziva de lunga durata si previne aparitia ruginii rapide. Aderenta excelenta pe suprafete metalice, permite aplicarea produsului pe orice tip de suprafata metalica (tabla galvanizata zincata), pregatita corespunzator

AVANTAJE:
  • Nu necesita grunduire
  • Etanseaza si opreste infiltratiile de apa
  • Se poate aplica direct pe rugina
  • Imbunatateste semnificativ aspectul suprafetelor
  • Atenueaza zgomotele produse de ploaie si vant
  • Se aplica usor prin pensulare si roluire
  • Nu contine solventi organici

Vopseaua hidroizolanta cauciucata pentru acoperis se poate utiliza pe orice tip de suprafata metalica sau suprafata deja vopsita.
Produsul se preteaza si pentru suprafete metalice foarte degradate ( cu un grad avansat de perforare) sau imbinate imperfect.

Vopsire acoperis tigla metalica

Vopsire acoperis tigla metalica

Multi beneficiari de case intampina aceasta problema: decolorarea tablei si chiar aparitia petelor de rugina pe suprafata tiglei metalice. Solutiile pentru rezolvarea acestei probleme ar fi: schimbarea tiglei metalice (o varianta mai costisitoare) sau vopsirea acesteia (o varianta mult mai ieftina si viabila).

Unul din dezavantajele acoperisurilor de tip tigla metalica este faptul ca dupa un anumit timp tigla metalica se decoloreaza. Este un dezavantaj mic, in conditiile in care poate fi colorata la loc intr-un timp foarte scurt si cu costuri minime. Daca ai un asemenea acoperis si este decolorat, ai infiltratii prin invelitoare si vrei sa il repari, nu ezita sa apelezi la serviciile profesionale oferite de firma noastra! Venim oriunde in tara, si te asiguram de servicii de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi.
Puteti beneficia de serviciile profesioniste oferite de firma noastra chiar azi daca plasati o comanda acum online!
Contact info
Telefon
0751 359 560
specialistul tau in acoperisuri
Administratorul firmei Acoprest Trading SRL
Numele meu este Florin Baranca. Ia legatura cu mine chiar azi daca vrei o munca executata asa cum trebuie la un pret corect.
Cine suntem ?
despre noi

Acoprest Trading este o firma specializata in acoperisuri. Oferim solutii complete pentru acoperis, utilizand materiale de cea mai buna calitate si servicii de montaj specializat.

Mai mult
oferta
oferta
oferta
oferta