izolare acoperis
izolatie mansarda

Izolații mansarde, termoizolare acoperișuri

Cui îi place să plătească facturi mari la încălzire sau să curgă apa în casă atunci când plouă? Ei bine, pentru a preveni astfel de situații, este indicat să izolați corect acoperișul. Firma noastră vă oferă modalități eficiente în termoizolații. Executăm lucrări de termoizolații mansarde, acoperișuri, șarpante, poduri, și tot ce ține de termoizolarea spațiului locativ. Precum și termoizolații cu spumă poliuretanică, termoizolații cu polistiren, termoizolații cu vată bazaltică într-un mod profesionist și la cele mai ridicate standarde.

Termoizolarea acoperișului

Este bine să știți că grosimea termoizolației este foarte importantă și că se calculează în funcție de alcătuirea acoperișului. Poate fi aplicată sub sau deasupra căpriorilor și este realizată din vată de sticlă sau vată bazaltică. Dacă locuiti la mansardă, este indicată o bariera de vapori, mai precis o folie anticondens. Un alt sfat constă în aplicarea șipcilor pentru fixarea învelitorii direct peste căpriori, iar sub acestea sau deasupra scândurilor de astereală se montează o folie anticondens.

EXISTĂ DOUĂ MODURI DE IZOLARE A ACOPERIȘURILOR:

Izolarea mansardei între capriori din interior, dacă renovarea nu este completă si nu acoperă si înlocuirea completă a acoperișului (de exemplu, înlocuirea țiglelor ceramice sau metalice) și nu deranjează spațiul interior al mansardei diminuându-se din spațiul locativ pe înălțime.


Izolarea termică prin exterior

Izolația acoperișului prin exterior atunci când renovarea se extinde și pe partea de înlocuire a acoperișului, sau în cazul construcțiilor noi. Izolatia termică a acoperișului se face pe exterior în cazul în care înălțimea mansardei nu permite acest lucru, deoarece o izolație corect efectuată presupune o diminuare de aproximativ 30 de cm din spațiul locativ..

 

ETICHETE:

izolatie mansarda pret, izolare mansarda cu vata minerala, cea mai buna izolatie pentru mansarda, izolatie mansarda forum, izolatie mansarda youtube, izolatie mansarda dedeman, izolatie mansarda cu spuma poliuretanica pret, izolatie vata minerala cu folie aluminiu

Părerile clienților

Izolație mansardă
Rating

Lipsa izolației acoperișului îmi dâdea multe bătăi de cap.. pierderi de căldură, mucegai, condens.. pănă am aflat de pe Google de Florin. De când m-am mutat în casa nouă apăreau pete pe tavan dar și semne de mucegai, inițial am crezut că este vorba de infiltrații prin acoperiș..Dar, de fapt nu a fost așa, am aflat în urma constatării efectuate de Florin că este vorba de izolație precară a tavanului mansardei. Așa că am apelat la Florin. Ce mi-a plăcut este că a fost sincer și mi-a spus diagnosticul corect fără să insiste asupra unor lucrări de amploare asupra acoperișului. Ei au fost prompți, au lucrat curat și au terminat lucrarea în timp record doar 3 zile pentru o suprafață de 45 mp, cu tot cu rigips și lavabilă. Am rămas uimit! Recomand cu încredere serviciile acestei firme."

Data: 20 Dec 2016
Beneficiar: George M. Popești Leordeni / Ilfov
Acoperisuri-reparatii.ro

Cine suntem?

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.


Ce oferim?

Acoperisuri-reparatii.ro

Fie că este vorba de o reparaţie minoră, sau de montaj nou de la zero, te poţi baza pe noi. Suntem specialişti în acoperişuri şi te putem ajuta în aproape orice problemă legată de acoperișul tău. Accesează portofoliul nostru de lucrări pentru a vedea mai multe informații despre activitatea noastră, și cu ce servicii te putem ajuta mai exact.


Acoperire

Acoperisuri-reparatii.ro

Principala arie de activitate a firmei este în București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța
Pentru comenzi mai mari ne putem deplasa în toată țara.   [...]


proiecte

Calitate
Rapiditate
Eficacitate
Încredere