Termoizolatii

Section  title
Termoizolatii

Izolatii mansarde, termoizolare acoperisuri

Cui ii place sa plateasca facturi mari la incalzire sau sa curga apa in casa atunci cand ploua? Ei bine, pentru a preveni astfel de situatii, este indicat sa izolati corect acoperisul. Firma noastra va ofera modalitati eficiente in termoizolatii. Executam lucrari de termoizolatii mansarde, acoperisuri, sarpante, poduri, si tot ce tine de termoizolarea spatiului locativ. Precum si termoizolatii cu spuma poliuretanica, termoizolatii cu polistiren, termoizolatii cu vata bazaltica intr-un mod profesionist si la cele mai ridicate standarde.

Termoizolarea acoperisului

Este bine sa stiti ca grosimea termoizolatiei este foarte importanta si ca se calculeaza în functie de alcatuirea acoperisului. Poate fi aplicata sub sau deasupra capriorilor si este realizata din vata de sticla sau vata bazaltica. Daca locuiti la mansarda, este indicata o bariera de vapori, mai precis o folie anticondens. Un alt sfat consta în aplicarea sipcilor pentru fixarea învelitorii direct peste capriori, iar sub acestea sau deasupra scândurilor de astereala se monteaza o folie anticondens.

EXISTA DOUA MODURI DE IZOLARE A ACOPERISURILOR:

Izolarea mansardei intre capriori din interior, daca renovarea nu este completa si nu acopera si inlocuirea completa a acoperisului (de exemplu, inlocuirea tiglelor ceramice sau metalice) si nu deranjeaza spatiul interior al mansardei diminuandu-se din spatiul locativ pe inaltime.


Izolarea termica prin exterior

Izolatia acoperisului prin exterior atunci cand renovarea se extinde si pe partea de inlocuire a acoperisului, sau in cazul constructiilor noi. Izolatia termica a acoperisului se face pe exterior in cazul in care inaltimea mansardei nu permite acest lucru, deoarece o izolatie corect efectuata presupune o diminuare de aproximativ 30 de cm din spatiul locativ..

 

ETICHETE:

izolatie mansarda pret, izolare mansarda cu vata minerala, cea mai buna izolatie pentru mansarda, izolatie mansarda forum, izolatie mansarda youtube, izolatie mansarda dedeman, izolatie mansarda cu spuma poliuretanica pret, izolatie vata minerala cu folie aluminiu

Termoizolatie din interior

izolare acoperis

Termoizolatie din exterior

izolatie mansarda
Branduri

Furnizori

wetterbest
bilka
decra
eurovent
fakro
sika
Vrei o estimare de preț?

Sună-ne: 0751 359 560

Testimoniale

Feedback clienți !!

oferta
oferta
oferta
oferta