info@acoperisuri-reparatii.ro

0751-359-560

Oferta scrisa in
max. 24 h

Evacuare moloz
gratuita.

Obtineri discount
10 - 30 %.

Firma acoperisuri Coonstanta

Reparatii Acoperisuri Constanta

Intentionati sa faceti reparatii la acoperisul dumneavoastra sau sa il schimbati cu altul mai modern? Luati in considerare ideea de a va monta sageac metalic sau planuiti schimbarea jgheaburilor ? Atunci ati ajuns la locul potrivit. Noi va putem ajuta in repararea, intretinerea sau inlocuirea totala a acoperisului dumneavoastra! Contactati echipa noastra indiferent ca aveti nevoie de reparatii minore, sau de o schimbare totala a acoperisului.

Firma noastra va ofera servicii profesionale de reparatii si montaj acoperisuri pentru cladiri rezidentiale si industriale. Montare jgheaburi si burlane, sageac si pazie metalica in Constanta si orasele precum: Baneasa, Cernavoda, Eforie, Harsova, Mangalia, Medgidia, Murfatlar, Navodari, Negru Voda, Ovidiu, Techirghiol. Realizam acoperisuri de calitate superioara, atat dulgheria cat si partea de invelitoare.
Toate lucrarile noastre sunt executate cu materiale proprii , si sunt acoperite prin acordarea unei garantii de 2 ani pentru manopera realizata.

Preturi accesibile, rezultate exceptionale

Ne dorim ca lucrarile noastre sa fie mereu pe masura asteptarilor dumneavoastra, iar preturile sa nu aduca motive de ingrijorare pentru clientii nostri. Asadar, in cadrul paginii noastre web puteti gasi:

  • O lista de preturi care sa va ajute sa va calculati investitia in prealabil.
  • Un calculator de preturi care sa va redea suma cea mai aproape de adevar pentru o lucrare completa.
  • Un portofoliu de lucrari unde puteti vedea proiectele realizate.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a primi consiliere gratuita in privinta celei mai accesibile solutii pentru dumneavoastra. Impreuna vom stabili pretul pentru intreaga lucrare si termenul de executie pe care va garantam ca il vom respecta.

Montaj tigla metalica Constanta
Branduri

Cu ce lucrăm?

wetterbest
bilka
decra
eurovent
fakro
sika
Ai nevoie de reparații la acoperiș?

Suna-ne 0751 359 560

Testimoniale

Feedback clienți !!

oferta
oferta
oferta
oferta