Calculator online prețuri reparații acoperiș

Instrumentul nostru de calcul de mai jos îți oferă exact ceea ce îți dorești! îți calculează instantaneu prețul proiectului si ți-l afisează în partea de jos, la secțiunea "Preț". Pentru ca tu să îți poti face o idee despre cât ar costa lucrarea, înainte de a ne contacta. Prețurile de mai jos sunt calculate materiale + manoperă .

calculator acoperis

Calculator acoperiș

Preț:

$0.00

Prețurile sunt exprimate materiale + manoperă, însă putem executa lucrări și cu materialul clientului.. pentru a consulta prețurile de manoperă faceți click pe pagina noastră cu prețuri: manoperă acoperiș

* Accesorii: Lungimea totală a cornierelor de margine, a șorturilor, a coamelor și a cornierelor de perete ( Toate sunt la același preț. 8 eur/ml, montaj inclus. Dacă nu vă descurcați, trimiteți pe Whattsapp poze, planul acoperișului, sau locație Google Maps și putem determina lungimea aproximativă..)

* Notă informativă: Lungime x Lățime înseamnă suprafața totală a acoperișului în metri pătrați.
De exemplu: să presupunem că acoperișul dumneavoastră are 120 de metri pătrați și este în mai multe ape..., calculați mai întâi suprafața acoperișului, apoi introduceți lățime + lungime.
De exemplu: Pt. un acoperiș de 120 de m² se calculează 10 ml x 12 ml...

Niciodată nu calculați amprenta casei... deoarece diferă sensibil de suprafața totală a acoperișului...
Dacă întâmpinați dificultăți, apelați-ne!. Vă oferim cu drag toate informațiile de care aveți nevoie.

Calculator dulgherie

Preț:

$0.00

Calculator jgheaburi si burlane

Preț:

$0.00

Calculator sageac & pazie metalică

Preț:

$0.00

Notă informativă:

perimetru sageac

Perimetrul este suma lungimilor tuturor laturilor
Adică lungimea totală a sageacului tău de jur împrejurul casei, în metri liniari...
Sageacul este tarifat pe metru liniar, deci nu contează că are 40 de cm sau 80 de cm lățime, practic este calculat la același preț..
Dacă aveți porțiuni cu lățimea mai mare de 80 de centimetri (cum ar fi deasupra balcoanelor, închideri laterale..) acesta va avea un preț suplimentar și se va evalua la fața locului..

Suportul din șipcă pentru lambriu (dacă este necesar) cât și schela sunt incluse în preț..

Calculator parazăpezi

Preț:

$0.00

 

Calculator prețuri acoperiș

Instrumentul nostru de calcul de mai sus este ușor de utilizat și vă va ajuta să obțineți estimări de costuri ale proiectului dvs. chiar aici pe site.. ONLINE!. Pur și simplu introduceți cotele și calculatorul va produce o ofertă de preț aproximativă instantaneu. Afișată în partea de jos la secțiunea "Preț aproximativ proiect"

Ce calcule vă ofera mai exact?

  • Calcul dulgherie
  • Calcul sistem complet de învelitoare
  • Calcul sistem de jgheaburi și burlane
  • Calculator pazie și sageac metalic / lemn / PVC
  • Calculator parazăpezi acoperiș

Acest calculator folosește algoritmi care se bazează pe lista noastră de prețuri !

De ce este diferit acest calculator pentru acoperiș?

Toate calculele sunt gândite material + manoperă! Nu trebuie să îți faci griji privind achiziția materialelor, transportul materialelor, debarasarea gunoiului rezultat, și chiar instalarea schelei metalice dacă este necesară..Toate sunt la pachet!

Nu ezitați sa ne contactati pentru a primi consiliere gratuită in privinta celei mai accesibile soluții pentru dumneavoastră. Împreună vom stabili prețul pentru intreaga lucrare și termenul de execuție pe care vă garantăm ca îl vom respecta.
Acoperisuri-reparatii.ro

Cine suntem?

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.


Ce oferim?

Acoperisuri-reparatii.ro

Fie că este vorba de o reparaţie minoră, sau de montaj nou de la zero, te poţi baza pe noi. Suntem specialişti în acoperişuri şi te putem ajuta în aproape orice problemă legată de acoperișul tău. Accesează portofoliul nostru de lucrări pentru a vedea mai multe informații despre activitatea noastră, și cu ce servicii te putem ajuta mai exact.


Acoperire

Acoperisuri-reparatii.ro

Principala arie de activitate a firmei este în București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța
Pentru comenzi mai mari ne putem deplasa în toată țara.   [...]


proiecte
Descarcă oferta de preț (pdf) oferta
Calitate
Rapiditate
Eficacitate
Încredere