Jgheaburi rectangulare patrate, pentru hale

Jgheaburi rectangulare, burlane pătrate, pentru hale

Executăm la comandă jgheaburi și burlane rectangulare colorate sau zincate de orice dimensiune! Putem monta și confecționa la comandă jgheaburi și burlane pătrate / dreptunghiulare atipice așa cum se făcea odată...
Jgheaburi și burlane de 0,5mm grosime cositorite în stil clasic din tablă galvanizată, tablă cupru sau chiar din tablă tip Lindab colorată, jgheaburi și burlane rectangulare pentru acoperișuri de hale industriale, lăcașe de cult sau case particulare.

Ai în plan schimbarea jgheaburilor și nu vrei să schimbi forma și aspectul lor original? Ai ajuns unde trebuie!
Putem executa sistem pluvial patrat într-un mod profesionist și la cele mai bune prețuri.

De regulă cele mai multe solicitări pentru jgheaburi rectangulare sunt :

  • La acoperișurile caselor tip monument istoric.
  • Pentru hale industriale, spații comerciale.
  • Unde suprafața acoperișului depășeste 200 de mp, fiind nevoie de jgheaburi de colectare a apei pluviale cu debitul mai mare.
  • Pentru clădiri cu aspectul estetic deosebit.

ETICHETE:

jgheaburi rectangulare tabla, sistem pluvial rectangular, sistem pluvial patrat, jgheab patrat, jgheab rectangular, jgheab dreptunghiular

Puteți beneficia de serviciile noastre profesioniste de montaj jgheaburi și burlane rectangulare chiar azi dacă plasați o comandă acum online!

Părerile clienților

Servicii de calitate
Rating

"Lucrarea a fost realizată de o echipă tânără cu experiență în domeniu. Sistemul pluvial dreptunghiular a fost montat rapid. Doar o zi și jumătate pe o lungime de 80 de metri. Recomandăm cu încredere serviciile acestei firme."

Data: 22 Mai 2019
Beneficiar: Oil Argenta S.A Str. Poarta Luncii 501 Bis Bolintin Vale

Articole similare

Acoperisuri-reparatii.ro

Cine suntem?

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.


Ce oferim?

Acoperisuri-reparatii.ro

Fie că este vorba de o reparaţie minoră, sau de montaj nou de la zero, te poţi baza pe noi. Suntem specialişti în acoperişuri şi te putem ajuta în aproape orice problemă legată de acoperișul tău. Accesează portofoliul nostru de lucrări pentru a vedea mai multe informații despre activitatea noastră, și cu ce servicii te putem ajuta mai exact.


Acoperire

Acoperisuri-reparatii.ro

Principala arie de activitate a firmei este în București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța
Pentru comenzi mai mari ne putem deplasa în toată țara.   [...]


proiecte

Calitate
Rapiditate
Eficacitate
Încredere