info@acoperisuri-reparatii.ro

0751-359-560

Pazie tabla

Section title
Pazie metalica

Sageac metalic si Pazie din tabla

Sageacul metalic este o solutie personalizata pentru inchiderea zonei de streasina a unui acoperis. Acesta vine in diferite culori si grosimi in functie de preferintele fiecarui client.

Comercializam si montam profile din tabla de tip pazie metalica si sageac metalic de diferite dimensiuni, culori sau grosimi. Detinem schela proprie pentru care nu va tarifam separat. Veti plati doar preturile stipulate mai jos.

Stim cat de stresant este lipsa unui sageac la o casa, si stim ce efecte negative are acesta asupra cladirii tale.

Daca esti in faza de renovare sau iti construiesti o casa si ai ajuns la capitolul sageac, practic nu ai motive de ce sa nu iti montezi sageac metalic. Mai jos vei vedea si de ce. Sageacul metalic nu este doar un accesoriu sau un detaliu estetic, are o intrebuintare mult mai importanta decat crezi.

Acesta are rolul de a proteja mansarda / podul si implicit intreaga cladire de vant, de infiltratii de apa produse de viscol, si de pierderi foarte mari de temperatura, si mai ales de porumbei (care pot fi uneori foarte enervanti.. credeti-ne pe cuvant... aceste 'pasari jegoase' ca sa nu zicem altfel... produc pagube foarte mari zidariei si a acoperisurilor dar si a polistirenului ciugulind din el, isi fac cuib, si murdaresc cu excrementele lor fatadele cladirilor.) Si nu in ultimul rand este locul pe unde podul/mansarda respira, evitand acumularea umiditatii si a caldurii excesive.

Asadar, sageacul metalic nu este doar un detaliu decorativ...

De ce sa alegi sageac metalic pentru renovarea casei tale

Sageacul metalic este la "adapost", fiind practic sub acoperis, are o durabilitate si rezistenta in timp foarte lunga... fata de pazie, care este frontal pozitionata si este mai expusa capriciilor naturii cum ar fi raze UV, inghet / dezghet, precipitatii s.a.m.d.
Unde mai pui ca sageacul metalic este si mult mai ieftin fata de traditionalul sageac din lemn, dupa calculele noastre cam cu 20% ar fi mai ieftin.

Care sunt avantajele sageacului metalic:

 • Confera un aspect estetic deosebit casei tale
 • Imita perfect lambriul din lemn
 • Nu necesita intretinere pe o perioada de minim 30 de ani!!
 • Pretul mult mai mic fata de sageacul din lemn
 • Asigura ETANSEITATE si protectie impotriva pasarilor
 • Posibilitatea de a alege din 21 de culori (Sageac metalic Bilka)
 • Culori sageac metalic
 • Se potriveste perfect cu tabla de pe acoperis / cu termopanele
 • Si nu numai...

Despre sageacul din lemn

Materialul lemnos folosit de un timp extrem de indelungat si cu mult succes a fost lemnul, si spunem "a fost" pentru ca din ce in ce mai multi proprietari de case aleg sa isi monteze sageac metalic. Printre avantajele lemnului fiind faptul ca poate fi folosit atat la sageac cat si la pazie si ofera casei un aspect rustic. Insa are si o serie de dezavantaje.

Care sunt dezavantajele sageacului din lemn

Lemnul folosit pentru inchiderea sageacului, sub forma de lambriu trebuie ignifugat, lacuit si vopsit in 3 straturi daca vrei sa obtii un rezultat cat de cat. Dar vopseaua nu o sa reziste mai mult de maxim 5 ani, in conditiile in care ar fi bine vopsit, adica in 3 straturi...
Insa dezavantajul cel mai mare este dat de accesibilitatea foarte dificila in cazul revopsirii:
— Lemnul trebuie intretinut periodic, si cum aceasta operatiune se face la inaltime mare si in zone foarte greu accesibile, este evident ca presupune o munca de specialitate si cheltuieli considerabile. Probabil ca acesta este si motivul pentru care tot mai multi proprietari de case aleg sa isi monteze sageac metalic in locul traditionalului sageac din lemn.


Pazie metalica

Pazia metalica este un profil confectionat din tabla plana colorata la diferite dimensiuni si culori care imbraca pazia din lemn existenta a acoperisurilor noi sau vechi. Pazia din tabla este adesea solicitata la cladiri cu aspect estetic deosebit, la case rezidentiale unde se doreste imbracarea paziei din lemn. Pazia din tabla este din ce in ce mai la moda deoarece are multiple avantaje, nu doar estetice dar si functionale si utile:

Printre avantaje se enumara:

 • Aspect estetic modern si deosebit
 • Astfel nu mai necesita vopsirea paziei din lemn
 • Lemnul lucreaza in timp, aceasta acopera toate denivelarile si vopseaua scorojita
 • Montaj super rapid
 • Pret mic

Pazia metalica poate fi o alternativa eficienta si estetica in cazul in care v-ati saturat sa tot vopsiti pazia din lemn in fiecare an...

Executam lucrari de montaj pazie metalica, pe comanda, montaj sageac metalic de orice culoare si de diferite texturi.

Dupa un anumit timp pazia din lemn se deterioreaza si se stramba aceasta devenind inestetica iar vopseaua se decojeste chiar daca a fost corect vopsita.

Pentru a evita pe viitor vopsirea paziei, ce poate fi uneori foarte greu de efectuat fiind la inaltime, necesita interventia unei echipe specializate in acoperisuri.
Recomandam montarea paziei din tabla colorata pentru orice tip de acoperis, aceasta se poate adapta atat pentru acoperisurile de tip Bramac cat si cele acoperite cu tabla tip tigla metalica si nu numai.

Pazia din tabla se confectioneaza din tabla plana similara cu cea a invelitorii acoperisului dumneavoastra avand si o intaritura pentru a reda un aspect estetic placut si finisat.

Preturi sageac si pazie metalica exprimate materiale + manopera

Denumire produse Pret material Pret manopera
Pazie metalica Pazie metalica 0,30 mm lucios (max.25cm) 45 Lei/ml 25 Lei/ml
Pazie metalica Pazie metalica 0,40 mm mat (max.25cm) 75 Lei/ml 25 Lei/ml
Sageac metalic Sageac metalic 0,30mm lucios 50 Lei/ml 50 Lei/ml
Atentie: Nu executam lucrari de sageac si pazie metalica din materialul clientului, sau pentru imobile care au mai mult de 3 etaje.
Vezi toata lista de preturi
Pazie si sageac metalic Pazie si sageac metalic Pazie si sageac metalic Pazie si sageac metalic Pazie si sageac metalic
Branduri

Cu ce lucrăm?

wetterbest
bilka
decra
eurovent
fakro
sika
Ai nevoie de reparații la acoperiș?

Suna-ne 0751 359 560

Testimoniale

Feedback clienți !!

oferta
oferta
oferta
oferta