Pazie din tabla

Pazie metalică și sageac metalic

Pazia metalică este un profil confecționat din tablă plană colorată la diferite dimensiuni și culori care îmbracă pazia din lemn existentă a acoperișurilor noi sau vechi. Pazia din tablă este adesea solicitată la clădiri cu aspect estetic deosebit, la case rezidențiale unde se dorește îmbrăcarea paziei din lemn. Pazia din tablă este din ce în ce mai la modă deoarece are multiple avantaje, nu doar estetice dar și funcționale și utile:

Printre avantaje se enumără:

  • Aspect estetic modern și deosebit
  • Astfel nu mai necesită vopsirea paziei din lemn
  • Lemnul lucrează în timp, aceasta acopera toate denivelările și vopseaua scorojită
  • Montaj super rapid
  • Preț mic

Aceasta poate fi o alternativă eficientă și estetică în cazul în care v-ați săturat să tot vopsiți pazia în fiecare an...

Executăm lucrări de montaj pazie metalică, pe comandă, montaj sageac metalic de orice culoare și de diferite texturi.

După un anumit timp pazia din lemn se deteriorează și se strambă aceasta devenind inestetică iar vopseaua se decojeste chiar daca a fost corect vopsită.

Pentru a evita pe viitor vopsirea paziei, ce poate fi uneori foarte greu de efectuat fiind la înălțime, necesită intervenția unei echipe specializate in acoperișuri.
Recomandăm montarea paziei din tablă colorată pentru orice tip de acoperiș, aceasta se poate adapta atât pentru acoperișurile de tip Bramac cât si cele acoperite cu tablă tip țiglă metalică și nu numai.

Pazia din tablă se confecționează din tablă plană similară cu cea a învelitorii acoperișului dumneavoastră având și o întăritură pentru a reda un aspect estetic plăcut și finisat.

Proiect montaj pazie metalică Voluntari

Proiect Pipera: Str. Petru Aron Nr. 6, Voluntari / Ilfov:
Foto

din

portofoliu

Vezi mai multe proiecte similare [...aici]

Sageacul / lambriul metalic

lambriu metalic

Sageacul metalic are un aspect estetic deosebit și oferă casei tale un design modern și plăcut.
Se fabrică în culori și texturi diferite, pe placul fiecăruia, care respectă designul și arhitectura casei. Se poate instala atât peste sageacul existent dar și pe caroiaj propriu (în cazul demontării celui vechi).

Sageacul metalic este solicitat la case rezidențiale unde se dorește îmbrăcarea sau schimbarea sageacului din lemn, unde nu se mai dorește vopsirea lemnului îmbătrânit.
Lambriul metalic este din ce în ce mai la modă deoarece are multiple avantaje, nu doar estetice dar și funcționale și de rezistență în timp. Avantajul principal fiind culoarea acestuia, care poate rezista chiar și 50 de ani în funcție de modelul ales.

Puteți beneficia de serviciile profesioniste oferite de firma noastră chiar azi dacă plasați o comandă acum online!

Părerile clienților

Pazie din tablă și sistem pluvial
Rating

avatar"Firma Acoprest m-a ajutat cu schimbarea sistemului pluvial și lucrări de consolidare a sageacului. Printre care au îmbrăcat și pazia casei în tablă de culoare maro. Lucrarea a ieșit fantastică și îmi place rezultatul. Vă mulțumesc la toți, ați făcut o treaba grozavă."

Data: 12 Mar 2020
Beneficiar: DR Cătălin Jianu Str. Vultureni nr. 59 București
Acoperisuri-reparatii.ro

Cine suntem?

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.


Ce oferim?

Acoperisuri-reparatii.ro

Fie că este vorba de o reparaţie minoră, sau de montaj nou de la zero, te poţi baza pe noi. Suntem specialişti în acoperişuri şi te putem ajuta în aproape orice problemă legată de acoperișul tău. Accesează portofoliul nostru de lucrări pentru a vedea mai multe informații despre activitatea noastră, și cu ce servicii te putem ajuta mai exact.


Acoperire

Acoperisuri-reparatii.ro

Principala arie de activitate a firmei este în București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța
Pentru comenzi mai mari ne putem deplasa în toată țara.   [...]


proiecte

Calitate
Rapiditate
Eficacitate
Încredere