Acoperisuri Reparatii

Vopsit acoperiș tablă - Întreținere și reparații

Vopsire acoperis in culoare rosu

Dacă doriți să prelungiți durata de viata a acoperișului dumneavoastră, vă oferim servicii de vopsit acoperis, tratamente anticoroziune  pentru acoperiș, vopsit cu vopsele profesionale cauciucate si de lungă durată (rezistente la UV și la schimbările de temperatură) dar de asemenea, putem face întreținerea și cu materialele dumneavoastră.

Întreținerea se realizează prin curățarea totală a suprafeței acoperișului , aplicarea mortarului poliuretanic în zonele cu infiltrații, în special la încheieturi, în jurul capacelor de acces pe acoperiș, în jurul coșurilor de fum și în dolii (liniile de intersecție a două versante de acoperiș), iar după aceea, urmează vopsirea propriu zisă care se realizează cu trafaletul și pensula sau mecanizat, prin pulverizare.

ETICHETE: vopsire acoperis tabla, tratamente anticoroziune, vopsele cauciucate, întreținere acoperiș, tablă plană, tablă tip țiglă

Puteți beneficia de serviciile profesioniste oferite de firma noastră chiar azi dacă plasați o comandă acum online!

Vezi proiecte

Păreri clienți

Vopsire acoperiș tablă
Rating

avatar"Firma Acoprest a venit cu o propunere foarte bună pentru acoperișul nostru din tablă.. Au vopsit în întregime acoperișul cu o vopsea cauciucată impermeabilizantă. Acoperișul având infiltrații în mai multe locuri aceasta soluție a fost cea mai relevantă în momentul acela, și se pare că a dat rezultate. Mulțumim Florin și echipa Acoprest."

Data: 26 Sep 2018
Beneficiar: Havlimex SRL Str. Marăști nr. 16 Otopeni
Cine suntem ?
Acoperisuri-reparatii.ro

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.

Acoperim zonele: București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța

Află mai mult

 

Ce oferim ?
Legături utile
Ai nevoie de ajutor ?

→ Rezervă o constatare gratuită aici

▲ în sus
  logo acoperisuri-reparatii.ro

Firmă din București specializată în montarea și repararea de acoperișuri.

Legături:
Contact

Telefon: 0751 359 560Program: Luni - Vineri 09:00 - 17:00
Sâmbătă, Duminică: doar urgențe.

phone icon