Acoperisuri Reparatii

Pazie metalică și sageac metalic

pazie tabla

Pazia metalică este un profil confecționat din tablă plană colorată la diferite dimensiuni și culori care îmbracă pazia din lemn existentă a acoperișurilor noi sau vechi. Pazia din tablă este adesea solicitată la clădiri cu aspect estetic deosebit, la case rezidențiale unde se dorește îmbrăcarea paziei din lemn. Pazia din tablă este din ce în ce mai la modă deoarece are multiple avantaje, nu doar estetice dar și funcționale și utile:

Printre avantaje se enumără:

  • Aspect estetic modern și deosebit
  • Astfel nu mai necesită vopsirea paziei din lemn
  • Lemnul lucrează în timp, aceasta acopera toate denivelările și vopseaua scorojită
  • Montaj super rapid
  • Preț mic

Aceasta poate fi o alternativă eficientă și estetică în cazul în care v-ați săturat să tot vopsiți pazia în fiecare an...

Executăm lucrări de montaj pazie metalică, pe comandă, montaj sageac metalic de orice culoare și de diferite texturi.

După un anumit timp pazia din lemn se deteriorează și se strambă aceasta devenind inestetică iar vopseaua se decojeste chiar daca a fost corect vopsită.

Pentru a evita pe viitor vopsirea paziei, ce poate fi uneori foarte greu de efectuat fiind la înălțime, necesită intervenția unei echipe specializate in acoperișuri.
Recomandăm montarea paziei din tablă colorată pentru orice tip de acoperiș, aceasta se poate adapta atât pentru acoperișurile de tip Bramac cât si cele acoperite cu tablă tip țiglă metalică și nu numai.

Pazia din tablă se confecționează din tablă plană similară cu cea a învelitorii acoperișului dumneavoastră având și o întăritură pentru a reda un aspect estetic plăcut și finisat.

Referință:

Proiect Pipera: Str. Petru Aron Nr. 6, Voluntari / Ilfov:

pazie metalica pazie tabla pazie din tabla maro pazie metalica maro

Vezi aici alte proiecte similare

Sageacul / lambriul metalic

lambriu metalic

Sageacul metalic are un aspect estetic deosebit și oferă casei tale un design modern și plăcut.
Se fabrică în culori și texturi diferite, pe placul fiecăruia, care respectă designul și arhitectura casei. Se poate instala atât peste sageacul existent dar și pe caroiaj propriu (în cazul demontării celui vechi).

Sageacul metalic este solicitat la case rezidențiale unde se dorește îmbrăcarea sau schimbarea sageacului din lemn, unde nu se mai dorește vopsirea lemnului îmbătrânit.
Lambriul metalic este din ce în ce mai la modă deoarece are multiple avantaje, nu doar estetice dar și funcționale și de rezistență în timp. Avantajul principal fiind culoarea acestuia, care poate rezista chiar și 50 de ani în funcție de modelul ales.

Puteți beneficia de serviciile profesioniste oferite de firma noastră chiar azi dacă plasați o comandă acum online!

Vezi proiecte

Păreri clienți

Pazie din tablă și sistem pluvial
Rating

avatar"Firma Acoprest m-a ajutat cu schimbarea sistemului pluvial și lucrări de consolidare a sageacului. Printre care au îmbrăcat și pazia casei în tablă de culoare maro. Lucrarea a ieșit fantastică și îmi place rezultatul. Vă mulțumesc la toți, ați făcut o treaba grozavă."

Data: 12 Mar 2020
Beneficiar: DR Cătălin Jianu Str. Vultureni nr. 59 București
Cine suntem ?
Acoperisuri-reparatii.ro

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.

Acoperim zonele: București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța

Află mai mult

 

Ce oferim ?
Legături utile
Ai nevoie de ajutor ?

→ Rezervă o constatare gratuită aici

 

Branduri

Proiecte acoperis

▲ în sus
  logo acoperisuri-reparatii.ro

Firmă din București specializată în montarea și repararea de acoperișuri.

Legături:
Contact

Telefon: 0751 359 560Program: Luni - Vineri 09:00 - 17:00
Sâmbătă, Duminică: doar urgențe.

phone icon