Acoperisuri reparatii

Despre noi

Firma noastră activează de 16 ani in industria de construcții, iar odată cu trecerea timpului am devenit una dintre cele mai bune și populare firme din domeniul construcțiilor de acoperișuri din București

Serviciile noastre sunt întotdeauna în concordanță cu dorințele clientului, fiind o îmbinare perfectă de experiență, multă muncă și devotament. Adițional lucrărilor noastre, vă oferim de asemenea, asistență și sfaturi de specialitate.

Numărul mare de clienți mulțumiți stau mărturie pentru lucrările noastre de reparații sau montaj acoperișuri. Vă asigurăm că multe case, clădiri industriale, blocuri sunt mai bine acoperite pe termen lung, datorită eforturilor echipei noastre.

Datorită spectrului mare de activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general, acoperim toată manopera necesară iar prin amploarea lucrărilor, dozăm personalul astfel încât timpul pentru executarea lucrărilor să fie minim. Astfel vă oferim satisfacția cheltuirii banilor cu folos și la cel mai ridicat grad de randament.

Dacă doriți un tarif corect pentru manoperă, un preț normal pentru materiale de construcție, nu doriți stress, înfiltrații în camere atunci ne alegeți. Vă garantăm servicii profesionale, la prețuri corecte.

Cum se procedează?

atelier În urma solicitării dumneavoastră. Telefonic, pe e-mail, sau formular de contact, mă voi deplasa la domiciliul dumnevoastră pentru a efectua o constatare vizuală şi pentru a face măsurători ( dacă sunt necesare), în urma constatării se va întocmi un deviz care va include costul manoperei şi al materialelor.

Ce oferim?

atelier Fie că este vorba de o reparaţie, sau de montaj nou de la zero, te poţi baza pe noi. Suntem specialişti în acoperişuri şi te putem ajuta în aproape orice problemă legată de acoperișul tău. Accesează lista noastră de servicii pentru a vedea mai multe informații despre activitatea noastră, și cu ce te putem ajuta.

Atelierul nostru

Ai de realizat un proiect cu design estetic deosebit? Ai nevoie de accesorii pentru acoperiș atipice de mărimi mai mari sau mai mici? Ești în locul potrivit..!
Executăm lucrări de tinichigerie clasică într-un mod profesionist. Orice se poate confecționa din tablă plană în atelierul nostru..

atelier

Vezi proiecte

Specialistul tău în materie de acoperișuri

Banner

Numele meu este Florin Baranca și personal mă ocup de toate lucrările companiei mele. Ia legătura cu mine chiar azi dacă vrei o lucrare executată așa cum trebuie la un preț corect.
Telefon: 0751 359 560.

Aria de activitate

De obicei aria noastră de activitate este în București, Ifov, Giurgiu, Dâmbovița, Argeș, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța
Dar dacă aveți nevoie de serviciile noastre în afara acestor locații, contactați-ne și găsim cea mai bună soluție pentru Dvs.
Serviciile noastre se pot regăsi pe tot teritoriul țării, dar și în străinătate.

Deplasare și ofertare

Aplicăm un cost de deplasare pentru lucrări în țară.

Ai nevoie de ajutor ?

Contactează-ne