reparatii acoperisuri

Tel: 0751 359 560
florin@acoperisuri-reparatii.ro

Firma noastră activează de 16 ani in industria de construcții, iar odată cu trecerea timpului am devenit una dintre cele mai bune și populare firme din domeniul construcțiilor de acoperișuri din București

Serviciile noastre sunt întotdeauna în concordanță cu dorințele clientului, fiind o îmbinare perfectă de experiență, multă muncă și devotament. Adițional lucrărilor noastre, vă oferim de asemenea, asistență și sfaturi de specialitate.

Numărul mare de clienți mulțumiți stau mărturie pentru lucrările de reparații sau montaj acoperișuri. Vă asigurăm că multe case, clădiri industriale, blocuri sunt mai bine acoperite pe termen lung, datorită eforturilor echipei noastre. Datorită spectrului mare de activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general, acoperim toată manopera necesară iar prin amploarea lucrărilor, dozăm personalul astfel încât timpul pentru executarea lucrărilor să fie minim. Astfel vă oferim satisfacția cheltuirii banilor cu folos și la cel mai ridicat grad de randament.

© Copyrights 2013 - 2019 Acoprest Trading Srl | Toate drepturile rezervate.