Acoperisuri reparatii

Programează o vizită

Aveți probleme cu acoperișul?.. Grindina a provocat găuri în acoperiș?.. Furtuna a luat tabla de pe casă?.. Când plouă vă picură în casă?.. Jgheaburile și burlanele sunt găurite și produc pagube zidăriei?.. Contactați-ne și vom rezolva toate problemele dumneavoastră. Garantat!

Trimiteți-ne o comandă folosind formularul de mai jos.. Dacă doriți doar informații, vă rugăm folosiți numărul afișat pe website. Vă oferim cu drag toate informațiile de care aveți nevoie.

Dacă vrei să afli cât te costă renovarea acoperișului tău. Accesează instrumentul nostru de calcul.

atelier

Cum se procedează?

atelier În urma comenzii solicitate prin formularul de contact de mai sus, mă voi deplasa la domiciliul dumneavoastră pentru a efectua o constatare vizuală şi pentru a face măsurători ( dacă sunt necesare..), în urma constatării se va întocmi un deviz care va include costul manoperei şi al materialelor. Dacă devizul este acceptat, vom stabili de comun acord data începerii proiectului.

Ce oferim?

atelier Fie că este vorba de o reparaţie minoră , sau de montaj nou de la zero, te poţi baza pe noi. Suntem specialişti în acoperişuri şi te putem ajuta în aproape orice problemă legată de acoperișul tău. Accesează lista noastră de servicii pentru a vedea mai multe informații despre activitatea noastră, și cu ce te putem ajuta.

Adresa noastră

S.C. Acoprest Trading S.R.L.
Nr.Ord.Reg.Com.: J52/421/2016
C.I.F: 36318294
Cont BCR: RO62RNCB0145151000780001

Str. Mitr. Andrei Șaguna Nr. 15 Sector: 1, București

Telefon0751 359 560

Program de lucru :

Luni - Sâmbătă : 08:00 - 18:00
Duminică: 🛇

Certificări

atelier
Firma noastră a fost verificată și deține certificatul firmă de încredere conform Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienților CCOC SRL din Romania.