Acoperisuri Reparatii

Reparatii Acoperișuri Constanța

reparatii acoperisuri in constanta

Montajul acoperișului dumneavoastră va dura mai puțin de 7 zile!
Executăm montaj și reparații acoperișuri în Constanța și localități precum: Băneasa, Cernavodă, Eforie, Hârșova, Mangalia, Medgidia, Murfatlar, Năvodari, Negru Vodă, Ovidiu, Techirghiol. Realizăm acoperișuri de calitate superioară, atât dulgheria cât și partea de învelitoare.

Țiglă metalică Constanța

montaj tigla metalica constanta

Pentru o construcție nouă este bine să specificați proiectantului că doriți montarea de țiglă metalică ( țigla metalică se montează pe acoperișuri cu panta minimă de 14 grade..) Având aceasta opțiune activă, realizarea montajului trebuie solicitat unei firme specializate ( așa cum suntem noi de altfel ) care poate pune în practică soluții de montaj profesional incât rezultatul să fie perfect. Materialele și accesoriile suplimentare care se utilizează pe lângă învelitoarea în sine sunt: jgheaburi, burlane, coturi, coame profilate, pazia pentru fronton, garnitură pentru streașină, garnitură pentru coamă, pazia pentru streașina, opțional parazăpezi, și alte accesorii, depinde de forma acoperișului.

Suntem în măsură să vă oferim aceste servicii datorită experienței pe care o avem și a faptului că lucram de fiecare dată utilizând echipamente, scule profesionale și materiale calitative. Suntem continuu preocupați în a ne însuși noile tehnologii de lucru în acest domeniu, echipa noastră participând la sesiuni de instruire ce sunt oferite de principalii producători de țiglă metalică pentru acoperișuri.

Montare jgheaburi, sageac, pazie metalică Constanța


Ai nevoie doar de o intervenție punctuală sau de înlocuirea jgheaburilor?.. sau vrei doar înlocuirea sageacului, nu dorești înlocuirea completă a acoperișului?.. Putem executa și lucrări de întreținere / reparații de acoperiș, montare jgheaburi, sageac, pazie metalica, burlane pluviale în Județul Constanța, mai exact:

  • Montarea jgheaburilor și a burlanelor
  • Montajul parazăpezilor
  • Pazie lemn, pazie metalică
  • Sageac metalic, lemn
  • Vopsirea acoperișurilor
  • Accesorii pentru acoperiș
  • și nu numai...

Toate lucrările noastre vă oferă beneficii directe, și sunt acoperite prin acordarea unei garanții de 2 ani pentru manopera realizată. Nu ezitați sa ne contactati pentru a primi consiliere gratuită in privinta celei mai accesibile soluții pentru dumneavoastră. Împreună vom stabili prețul pentru intreaga lucrare și termenul de execuție pe care vă garantăm ca îl vom respecta.

Vezi proiecte

Cine suntem?

Acoperisuri-reparatii.ro

Compania ACOPREST TRADING are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.

Acoperim zonele: București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța

Află mai mult

Ce oferim?

Legături

Ai nevoie de ajutor ?

Programează o vizită

reparatie sau inlocuire acoperis