Acoperisuri Reparatii

Acoperișuri, Reparații și montaj Constanța

reparatii acoperisuri in constanta

Montajul acoperișului dumneavoastră va dura mai puțin de 3 zile!
Executăm montaj acoperișuri, orice lucrare legată de acoperișul casei în Constanța și localități precum: Băneasa, Cernavodă, Eforie, Hârșova, Mangalia, Medgidia, Murfatlar, Năvodari, Negru Vodă, Ovidiu, Techirghiol. Realizăm acoperișuri de calitate superioară, atât dulgheria cât și partea de învelitoare.

Montare jgheaburi, sageac, pazie metalică în Jud. Constanța

montaj tigla metalica constanta

Ai nevoie doar de o intervenție punctuală sau de înlocuirea jgheaburilor?.. sau vrei doar înlocuirea sageacului, sau dorești îmbrăcarea paziei în tablă? Nu dorești înlocuirea completă a acoperișului?.. Putem executa și lucrări de întreținere / reparații de acoperiș, montare jgheaburi, sageac, pazie metalică, burlane pluviale în Județul Constanța LA CELE MAI BUNE PREȚURI:

  • Montarea jgheaburilor și a burlanelor
  • Montajul parazăpezilor
  • Pazie lemn, pazie metalică
  • Sageac metalic, lemn
  • Vopsirea acoperișurilor
  • Accesorii pentru acoperiș
  • și nu numai...

Toate lucrările noastre vă oferă beneficii directe, și sunt acoperite prin acordarea unei garanții de 2 ani pentru manopera realizată.

Nu ezitați sa ne contactati pentru a primi consiliere gratuită in privinta celei mai accesibile soluții pentru dumneavoastră. Împreună vom stabili prețul pentru intreaga lucrare și termenul de execuție pe care vă garantăm ca îl vom respecta.

Vezi proiecte

Montat pazie și sageac metalic
Rating

avatar"Sageacul casei mele a fost înlocuit în timp record, doar o zi și jumătate, pe o lungime de 105 metri liniari! Sunt mulțumit de rezultat, și recomand cu încredere serviciile acestei firme. "

Data: 20 Nov 2019
Dl. Dumitrescu , Adresa lucrării: Str. Mihai Eminescu Nr. 40, Murfatlar Jud. Constanța

Cine suntem?

Acoperisuri-reparatii.ro

Compania ACOPREST TRADING are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.

Acoperim zonele: București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța

Află mai mult

Ce oferim?

Legături

Ai nevoie de ajutor în Constanța?

Distanța nu este o problemă pentru noi!

Deși suntem din București, putem executa orice proiect indiferent de durata acestuia... Ne cazăm la un hotel din apropiere pe propria cheltuială, până se finalizează lucrarea.


Programează acum proiectul tău