acoperis

Testimoniale clienți acoperișuri-reparații.ro

Pentru a deveni mai buni avem nevoie de părerea clienților noștri!

Recenziile clienților noștri. Clienți mulțumiți de rezultatele obținute prin colaborarea cu firma noastră.

 

4.41 din 5 pe baza a 262 de recenzii

5 stele
100
4 stele
80
3 stele
60
2 stele
19
1 stea
3

 

Nu mă așteptam..

" WOW.., tipii ăștia lucrează repede. Am petrecut week-end-ul la casa prietenilor mei, când dintr-o dată acoperișul a început să se scurgă în timp ce luam micul dejun. Zăpada și ploaia din ultima perioadă de timp trebuie să fi făcut daunele.. Un prieten de-al meu mi-a povestit despre Florin și echipa lui, așa că le-am sunat și bine că am făcut-o. Ei au fost prompți, curajosi si au lucrat intr-un mod profesionist. Au aruncat o privire asupra daunelor acoperișului, mi-au dat o estimare de pret corectă, și tot ce au spus, au și făcut. Au terminat treaba până la ora 17:00. Data viitoare când aud pe cineva care are nevoie de reparații la acoperiș, voi recomanda echipa d-lui Florin.."
Cristian Mocanu Săftica

Recomand..

"Tocmai am cumpărat o casă în Pipera - Voluntari și aveam nevoie de inspectat acoperișul. Le-am chemat într-o duminică, au venit în aceeași zi.. Au inspectat acoperișul casei și au observat câteva probleme la acoperiș. Au propus 2 soluții, de reparat sau de înlocuit.., dar garanția de 10 de ani pentru acoperișul nou a fost o opțiune pe termen lung mai atrăgătoare pentru noi, așa că am mers pe varianta înlocuitului.. Au terminat în 3 zile și au curățat și foarte bine după ei.. Au făcut o lucrare de înaltă calitate și îmi place rezultatul. Sunați la acoperisuri-reparatii.ro, au făcut o treabă fantastică..! Recomand!"

 

 

Ionuț Bălaș Voluntari

Cinci stele..

"Bună treabă! Toate jgheaburile vechi cositorite din tablă zincată au fost înlocuite după ce zăpada de anul trecut mi-a dărâmat jgheaburile.. Toți vecinii mi-au recomandat să le reașez din nou, dar acoperisuri-reparatii.ro a venit și mi-a explicat cum jgheaburile vor cădea înapoi la prima zăpadă și nu am vrut ca jgheaburile mele să zboare de pe casă și să lovească casa unui vecin sau un pieton... Astfel echipa acoperisuri-reparatii.ro mi-a dat un preț echitabil pentru jgheaburile noi din tablă prevopsită fără sudură, și opțional a mai montat un rând de parazăpezi, iar casa arată minunată! Au oferit garanție 5 ani pentru montaj! Multumesc acoperisuri-reparatii.ro!"
Sorin Voinea București

Un comentariu

  • avatar Vizitator: Dumitrache Bogdan la data

    Mesaj: Buna ziua, Avem un acoperis cu tigla ceramica cu infiltratii in cateva puncte. Se poate face o vizita pentru documentare si ulterior ofertare? Multumesc. Bucuresti, sector 1, strada Povernei [...]

 

ADAUGĂ RECENZIA TA AICI

În cazul în care ați colaborat deja cu noi în trecut, aici aveți posibilitatea să vă exprimați părerea despre serviciile noastre sau despre noi. Vă rugăm să specificați care dintre serviciile noastre v-au adus sau nu beneficii, și în ce măsură, care sunt sfaturile Dvs. pentru noi, Ce schimbări am putea aduce pentru a deveni mai buni. Te rugăm să completezi formularul de mai jos, Îți mulțumim. 

Politica recenzii Acoperișuri-reparatii.ro

Compania noastră este dedicată publicării tuturor feedback-urilor de la clienți. Vom elimina doar feedbackul care încalcă următoarele politici privind conținutul:

Client verificat: Publicăm doar recenzii de la persoane care au colaborat cu acoperisuri-reparatii.ro Trading.

Informații personale și confidențiale: Nu publicăm recenzii care conțin informații personale ale dvs. sau ale altor persoane.

Păstrați-l curat: nu folosiți limbaj obscen, profan sau jignitor, vă vom examina.

Amenințări: De asemenea, vom elimina recenziile care reprezintă atacuri sau amenințări personale asupra altora.

Discriminare: Nu permitem recenzii care pledează împotriva unor grupuri de persoane, pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a vârstei, sau a orientării sexuale.

În afara subiectului: Nu postați recenzii bazate pe experiența altora. Recenzile sunt menite a fi strict o evaluare a experienței dvs. cu noi.

Publicitate / promovare: Vom elimina recenziile care sunt auto-promoționale sau care evidențiază un concurent.

Spam: Nu spamați. Scrieți un raport real despre experiența dvs. cu noi. Nu includeți conținut comercial promoțional, nu postați numere de telefon sau adrese URL, nu postați același conținut de mai multe ori

 Adresa Andrei Șaguna 15 013362 București

 E-mail:  

 Mobil:(+40) 751 35 95 60 - Florin