Acoperisuri Reparatii

Testimoniale clienți Acoperisuri-reparatii.ro

Pentru a deveni mai buni avem nevoie de părerea clienților noștri!

Recenziile clienților. Clienți mulțumiți de rezultatele obținute prin colaborarea cu firma noastră.

recenzii

 

4.41 din 5 pe baza a 262 de recenzii

Nu mă așteptam
Rating

avatar " WOW.., tipii ăștia lucrează repede! Un prieten de-al meu mi-a povestit despre Florin și echipa lui, așa că le-am sunat și bine că am făcut-o. Au fost prompți, curajosi și au lucrat într-un mod profesionist. Au aruncat o privire asupra daunelor acoperișului, mi-au dat o estimare de pret corectă, și tot ce au spus, au și făcut. Au terminat treaba până la ora 17:00. Data viitoare când aud pe cineva care are nevoie de reparații la acoperiș, voi recomanda echipa d-lui Florin.."

Data: 14 Feb 2019
Beneficiar: Cristian Mocanu, Săftica
Recomand
Rating

avatar "Tocmai am cumpărat o casă în Pipera - Voluntari și aveam nevoie de inspectat acoperișul. Le-am chemat într-o duminică, au venit în aceeași zi.. Au inspectat acoperișul casei și au observat câteva probleme la acoperiș. Au propus 2 soluții, de reparat sau de înlocuit.., dar garanția de 10 de ani pentru acoperișul nou a fost o opțiune pe termen lung mai atrăgătoare pentru noi, așa că am mers pe varianta înlocuitului.. Au terminat în 3 zile și au curățat și foarte bine după ei.. Au făcut o lucrare de înaltă calitate și îmi place rezultatul. Sunați la acoperisuri-reparatii.ro, au făcut o treabă fantastică..! Recomand!"

Data: 15 Mai 2019
Beneficiar: Ionuț Balaș, Voluntari/Ilfov
Cinci stele
Rating

avatar "Bună treabă! Toate jgheaburile vechi cositorite din tablă zincată au fost înlocuite după ce zăpada de anul trecut mi-a dărâmat jgheaburile.. Toți vecinii mi-au recomandat să le reașez din nou, dar acoperisuri-reparatii.ro a venit și mi-a explicat cum jgheaburile vor cădea înapoi la prima zăpadă și nu am vrut ca jgheaburile mele să zboare de pe casă și să lovească casa unui vecin sau un pieton... Astfel echipa acoperisuri-reparatii.ro mi-a dat un preț echitabil pentru jgheaburile noi din tablă prevopsită fără sudură, și opțional a mai montat un rând de parazăpezi, iar casa arată minunată! Au oferit garanție 5 ani pentru montaj! Multumesc acoperisuri-reparatii.ro!"

Data: 20 Apr 2018
Beneficiar: Sorin Voinea, Str. Argentina Nr. 48, București

Vezi proiecte

 

Toate recenziile din acest website sunt reale! nu sunt false.. Majoritatea recenziilor au stipulate adresa și numele beneficiarului. Cum ar fi: reparatii acoperisuri hale, montaj parazapezi, copertine si foisoare, montaj ferestre acoperiș Sunt lucrări executate de firma noastră!
În tot conținutul website-ului nostru încercăm să fim cât mai transparenți arătând posibililor clienți (așa cum ești tu cititorule.. de altfel) locația exactă a lucrărilor, titlul lucrărilor și alte detalii. Vezi mai multe detalii: aici
Acoperisuri-Reparatii.ro ” dorește să mulțumească toți clienții, in procent de 100%.  

 

Adaugă recenzia ta aici

În cazul în care ați colaborat deja cu noi în trecut, aici aveți posibilitatea să vă exprimați părerea despre serviciile noastre sau despre noi. Vă rugăm să specificați care dintre serviciile noastre v-au adus beneficii, și în ce măsură, care sunt sfaturile Dvs. pentru noi, Ce schimbări am putea aduce pentru a deveni mai buni. Vă rugăm să completați formularul de mai jos, vă mulțumim.

atelier

Politica recenzii Acoperișuri-reparatii.ro

Compania noastră este dedicată publicării tuturor feedback-urilor de la clienți. Vom elimina doar feedbackul care încalcă următoarele politici privind conținutul:

Client verificat: Publicăm doar recenzii de la persoane care au colaborat cu noi!

Informații personale și confidențiale: Nu publicăm recenzii care conțin informații personale ale dvs. sau ale altor persoane.

Păstrați-l curat: nu folosiți limbaj obscen, profan sau jignitor, vă vom examina.

Amenințări: De asemenea, vom elimina recenziile care reprezintă atacuri sau amenințări.

Discriminare: Nu permitem recenzii care pledează împotriva unor grupuri de persoane, pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a vârstei, sau a orientării sexuale.

În afara subiectului: Nu postați recenzii bazate pe experiența altora. Recenzile sunt menite a fi strict o evaluare a experienței dvs. cu noi.

Publicitate / promovare: Vom elimina recenziile care sunt auto-promoționale sau care evidențiază un concurent.

Spam: Nu spamați. Scrieți un raport real despre experiența dvs. cu noi. Nu includeți conținut comercial promoțional, nu postați numere de telefon sau adrese URL, nu postați același conținut de mai multe ori

Cine suntem ?
Acoperisuri-reparatii.ro

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.

Acoperim zonele: București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța

Află mai mult

 

Ce oferim ?
Legături utile
Ai nevoie de ajutor ?

→ Rezervă o constatare gratuită aici

▲ în sus
  logo acoperisuri-reparatii.ro

Firmă din București specializată în montarea și repararea de acoperișuri.

Legături:
Contact

Telefon: 0751 359 560Program: Luni - Vineri 09:00 - 17:00
Sâmbătă, Duminică: doar urgențe.

phone icon