reparatii acoperisuri

Tel: 0751 359 560
florin@acoperisuri-reparatii.ro
sha

Widget vreme (București)

BUCUREȘTI Vremea pe 5 zile

Contact

 

SC ACOPREST TRADING SRL

Nr.ord.reg.com.: J52/421/2016
C.U.I: 36318294
Cont bancar: RO62RNCB0145151000780001

  Adresa noastră: Mitropolit Andrei Șaguna 15, Sector 1, București

 Program: Luni – Sâmbătă, 08:00 – 20:00

 E-mail:  florin@acoperisuri-reparatii.ro

 Telefon mobil:  0751 359 560 - Florin -

Testimoniale clienți acoperișuri-reparații.ro

Recenziile clienților noștri. Clienți mulțumiți de rezultatele obținute prin colaborarea cu firma noastră.

 

4.41 din 5 pe baza a 279 de recenzii

5 stele
150
4 stele
63
3 stele
40
2 stele
6
1 stea
20

 

Nu mă așteptam..

" WOW.., tipii ăștia lucrează repede. Am petrecut week-end-ul la casa prietenilor mei, când dintr-o dată acoperișul a început să se scurgă în timp ce luam micul dejun. Zăpada și ploaia din ultima perioadă de timp trebuie să fi făcut daunele.. Un prieten de-al meu mi-a povestit despre Florin și echipa lui, așa că le-am sunat și bine că am făcut-o. Ei au fost prompți, curajosi si au lucrat intr-un mod profesionist. Au aruncat o privire asupra daunelor acoperișului, mi-au dat o estimare de pret corectă, și tot ce au spus, au și făcut. Au terminat treaba până la ora 17:00. Data viitoare când aud pe cineva care are nevoie de reparații la acoperiș, voi recomanda echipa d-lui Florin.."
Cristian Mocanu Săftica

Recomand..

"Tocmai am cumpărat o casă în Pipera - Voluntari și aveam nevoie de inspectat acoperișul. Le-am chemat într-o duminică, au venit în aceeași zi.. Au inspectat acoperișul casei și au observat câteva probleme la acoperiș. Au propus 2 soluții, de reparat sau de înlocuit.., dar garanția de 10 de ani pentru acoperișul nou a fost o opțiune pe termen lung mai atrăgătoare pentru noi, așa că am mers pe varianta înlocuitului.. Au terminat în 3 zile și au curățat și foarte bine după ei.. Au făcut o lucrare de înaltă calitate și îmi place rezultatul. Sunați la ACOPREST, au făcut o treabă fantastică..! Recomand!"

 

 

Ionuț Bălaș Voluntari

Cinci stele..

"Bună treabă! Toate jgheaburile vechi cositorite din tablă zincată au fost înlocuite după ce zăpada de anul trecut mi-a dărâmat jgheaburile.. Toți vecinii mi-au recomandat să le reașez din nou, dar ACOPREST a venit și mi-a explicat cum jgheaburile vor cădea înapoi la prima zăpadă și nu am vrut ca jgheaburile mele să zboare de pe casă și să lovească casa unui vecin sau un pieton... Astfel echipa ACOPREST mi-a dat un preț echitabil pentru jgheaburile noi din tablă prevopsită fără sudură, și opțional a mai montat un rând de parazăpezi, iar casa arată minunată! Au oferit garanție 5 ani pentru montaj! Multumesc ACOPREST!"
Sorin Voinea București

ADAUGĂ PĂREREA TA AICI

Dacă ești un client de-al nostru sau ai avut o colaborare cu firma noastră în trecut și vrei să postăm părerea ta, te rugăm să completezi formularul de mai jos, Îți mulțumim.

Mesajul tau a fost transmis. Iti multumim!

© Copyright 2018 acoperisuri-reparatii.ro