Acoperisuri Reparatii

Reparații și montaj burlane, jgheaburi București

Montaj sisteme pluviale Reparatii jgheaburi

Firma noastră oferă servicii de montaj jgheaburi și burlane în București. Putem executa atât reparații cât și montaj nou sau jgheaburi atipice la comandă.

Confecționăm și montăm burlane atipice din tablă zincata, burlane pătrate (rectangulare) așa cum se făcea "odată".

Executăm reparații și montaj pentru jgheaburi și burlane din sistemele pluviale "tip lindab", PVC și tablă zincată. De asemenea, la întreținerea periodică (recomandat la finele toamnei) curățăm jgheaburile și burlanele de depunerile de praf și frunzele uscate care, peste iarnă, conduc la înfundarea și deterioarea acestora. La comandă, executăm și sisteme pluviale din cupru, sisteme pluviale din titan-zinc, sisteme pluviale din aluminiu, sisteme pluviale din inox. Orice tip, formă sau dimensiune. Pe lângă aceste lucrări, executăm și șorturi, îmbrăcăm atice, învelirea coșurilor de fum, glafuri, dolii, orice se poate confecționa din tablă plană în atelierul nostru.

Un jgheab de proastă calitate sau montat defectuos face ca de multe ori, existența acestuia să devină inutilă. Un burlan spart cu infiltrații de apă este un dezastru pentru construcție. Dacă doriți un tarif corect pentru manoperă, un preț normal pentru materiale de construcție, nu doriți stress, infiltrații în camere atunci ne alegeți. Vă garantăm execuții profesionale, la prețuri corecte.

Vezi proiecte

Păreri clienți

Sunt maxim de mulțumit
Rating

"Când am sunat la Florin, a sosit într-o jumătate de oră! Desigur, a fost o coincidență, a fost chiar aici prin cartier :) A făcut o evaluare asupra jgheaburilor și totul a fost realizat conform devizului trimis. A făcut o treabă grozavă. Îl recomand și altora."

Data: 20 Apr 2018
Beneficiar: Stera Chemicals SRL Jilava

Recomand
Rating

"Am sunat la Florin pe la 8 seara pentru o infiltrație urgentă la acoperiș. A sosit într-un sfert de oră și a examinat problema. Am mers pe varianta reparației.. și nu a insistat inutil pe o variantă costisitoare. Îl pot recomanda."

Data: 20 Apr 2018
Beneficiar: Sorin P. București
Cine suntem ?
Acoperisuri-reparatii.ro

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.

Acoperim zonele: București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța

Află mai mult

 

Ce oferim ?
Legături utile
Ai nevoie de ajutor ?

→ Rezervă o constatare gratuită aici

▲ în sus
  logo acoperisuri-reparatii.ro

Firmă din București specializată în montarea și repararea de acoperișuri.

Legături:
Contact

Telefon: 0751 359 560Program: Luni - Vineri 09:00 - 17:00
Sâmbătă, Duminică: doar urgențe.

phone icon