acoperis

REPARAȚII ACOPERIȘURI ȚIGLĂ CERAMICĂ / BETON BUCUREȘTI

Reparatii acoperis tigla ceramica defectuos montata reparatii acoperisuri tigla beton sparta, lipsa, acoperisuri cu infiltratii in Bucuresti

Daca aveți un acoperiș din țiglă ceramică, țiglă tip Bramac veche sau nouă sau chiar țiglă romb din azbest iar pe alocuri se infiltrează apa,nu trebuie neaparat schimbat in totalitate! Ar fi o decizie inteleapta sa  apelati la serviciile noastre de reparații acoperiș...

Pentru acoperișurile învelite cu țiglă ceramică sau țiglă de beton presat, de regulă, "problemele" apar în jurul coșurilor de fum, în dolii, pe lângă lucarne, pe porțiuni cu pantă foarte mică ,pe lânga iluminatoare sau pot fi datorate țiglelor  sparte sau chiar deplasate.

Pentru repararea unui acoperiș cu asemenea defecțiuni, se decopertează țigla în zona cu infiltrații, se înlocuiește astereala (dacă este cazul), se montează folia anticondens și stinghiile de lemn iar țigla se asează la loc, eventual se completează cu țiglă nouă. Elementele din tablă galvanizată se vor schimba dacă uzura acestora poate induce ulterior la apariția altor infiltrații. Ulterior, se verifică starea țiglelor pe toată suprafața acoperișului, se curăță jgheaburile și doliile de praf, frunze, etc. pentru a nu obtura calea apei pluviale, ce poate duce la infiltrații.

Se recomandă o verificare anuală a acoperișului din țiglă ceramica sau țiglă din beton, în special toamna.

Vă garantăm execuții profesionale, la prețuri corecte. Deplasarea pentru constatare este gratuită in Bucuresti. Garanția pentru lucrările noastre este de 5 ani.

 

Solicită un serviciu similar

reparatii acoperis tigla ceramica

 

Reparatii acoperisuri

 

Reparatii acoperis țiglă ceramică

 

Reparatii acoperis țiglă ceramică

 

Reparatii acoperis țiglă ceramică

 

Reparatii acoperis țiglă ceramică

 

Reparatii acoperis țiglă ceramică recenzii