Acoperisuri Reparatii

Reparații acoperiș țiglă ceramică / beton București

Reparatii acoperis tigla beton reparatii acoperis tigla ceramica

Reparații acoperiș țiglă ceramică defectuos montată reparații acoperișuri țiglă beton spartă, lipsă, acoperișuri cu infiltrații în București

Dacă aveți un acoperiș din țiglă ceramică, țiglă tip Bramac veche sau nouă sau chiar țiglă romb din azbest iar pe alocuri se infiltrează apa, nu trebuie neapărat schimbat în totalitate! Ar fi o decizie înțeleaptă să  apelați la serviciile noastre de reparații acoperiș...

Pentru acoperișurile învelite cu țiglă ceramică sau țiglă de beton presat, de regulă, "problemele" apar în jurul coșurilor de fum, în dolii, pe lângă lucarne, pe porțiuni cu pantă foarte mică, pe lângă iluminatoare sau pot fi datorate țiglelor  sparte sau chiar deplasate.

Pentru repararea unui acoperiș cu asemenea defecțiuni, se decopertează țigla în zona cu infiltrații, se înlocuiește astereala (dacă este cazul), se montează folia anticondens și stinghiile de lemn iar țigla se așează la loc, eventual se completează cu țiglă nouă. Elementele din tablă galvanizată se vor schimba dacă uzura acestora poate induce ulterior la apariția altor infiltrații. Ulterior, se verifică starea țiglelor pe toată suprafața acoperișului, se curăță jgheaburile și doliile de praf, frunze, etc. pentru a nu obtura calea apei pluviale, ce poate duce la infiltrații.

Se recomandă o verificare anuală a acoperișului din țiglă ceramică sau țiglă din beton, în special toamna.

Vă garantăm execuții profesionale, la prețuri corecte.

Vezi proiecte  Vezi prețuri practicate

Reparație acoperiș țiglă beton
Rating

"Lucrarea a fost realizată de o echipă tânără. Acoperișul meu din țiglă de beton a fost reparat în timp record, doar 2 ore și jumătate. Recomand cu încredere serviciile acestei firme."

Data: 20 Nov 2020
Beneficiar: Marian M. Str. Principală Nr. 36 Copăceni / Ilfov
Cine suntem ?
Acoperisuri-reparatii.ro

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.

Acoperim zonele: București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța

Află mai mult

 

Ce oferim ?
Legături utile
Ai nevoie de ajutor ?

→ Rezervă o constatare gratuită aici

▲ în sus
  logo acoperisuri-reparatii.ro

Firmă din București specializată în montarea și repararea de acoperișuri.

Legături:
Contact

Telefon: 0751 359 560Program: Luni - Vineri 09:00 - 17:00
Sâmbătă, Duminică: doar urgențe.

phone icon