reparatii acoperisuri

Tel: 0751 359 560
florin@acoperisuri-reparatii.ro
Montaj țiglă metalică

Montaj țiglă metalică

- 2011 Cartier Andronache -
Montaj țiglă metalică

Montaj țiglă metalică

- 2012 oraș Buftea -
Montaj țiglă metalică

Montaj țiglă metalică

- 2012 Pipera, Ilfov -
Montaj țiglă metalică

Montaj țiglă metalică

- 2010 Șos. Chitila, București -
Montaj țiglă metalică

Montaj țiglă metalică

- 2013 Oraș Voluntari, Ilfov -
ÎNLOCUIT SISTEME PLUVIALE

Înlocuit sisteme pluviale

- 2013 Popești-Leordeni, Ilfov -
MONTAJ ACOPERIȘ ȘINDRILĂ

Montaj acoperiș șindrilă

- 2009 Com. Berceni, Ilfov -
Montaj țiglă ceramică

Montaj țiglă Gerard

- 2016 Pipera, Ilfov -
ÎNLOCUIT SISTEME PLUVIALE

Montat țiglă metalică Lindab

- 2017 BRAȘOV -
" WOW.., tipii ăștia lucrează repede. Am petrecut week-end-ul la casa prietenilor mei, când dintr-o dată acoperișul a început să se scurgă în timp ce luam micul dejun. Zăpada și ploaia din ultima perioadă de timp trebuie să fi făcut daunele.. Un prieten de-al meu mi-a povestit despre Florin și echipa lui, așa că le-am sunat și bine că am făcut-o. Ei au fost prompți, curajosi si au lucrat intr-un mod profesionist. Au aruncat o privire asupra daunelor acoperișului, mi-au dat o estimare de pret corectă, și tot ce au spus, au și făcut. Au terminat treaba până la ora 17:00. Data viitoare când aud pe cineva care are nevoie de reparații la acoperiș, voi recomanda echipa d-lui Florin.."
Cristian Mocanu Săftica
"Tocmai am cumpărat o casă în Pipera - Voluntari și aveam nevoie de inspectat acoperișul. Le-am chemat într-o duminică, au venit în aceeași zi.. Au inspectat acoperișul casei și au observat câteva probleme la acoperiș. Au propus 2 soluții, de reparat sau de înlocuit.., dar garanția de 10 de ani pentru acoperișul nou a fost o opțiune pe termen lung mai atrăgătoare pentru noi, așa că am mers pe varianta înlocuitului.. Au terminat în 3 zile și au curățat și foarte bine după ei.. Au făcut o lucrare de înaltă calitate și îmi place rezultatul. Sunați la ACOPREST, au făcut o treabă fantastică..! Recomand!"

 

 

Ionuț Bălaș Voluntari
"Bună treabă! Toate jgheaburile vechi cositorite din tablă zincată au fost înlocuite după ce zăpada de anul trecut mi-a dărâmat jgheaburile.. Toți vecinii mi-au recomandat să le reașez din nou, dar ACOPREST a venit și mi-a explicat cum jgheaburile vor cădea înapoi la prima zăpadă și nu am vrut ca jgheaburile mele să zboare de pe casă și să lovească casa unui vecin sau un pieton... Astfel echipa ACOPREST mi-a dat un preț echitabil pentru jgheaburile noi din tablă prevopsită fără sudură, și opțional a mai montat un rând de parazăpezi, iar casa arată minunată! Au oferit garanție 5 ani pentru montaj! Multumesc ACOPREST!"
Sorin Voinea București

Doar o parte din părerile clienților noștrii..

Clienți mulțumiți de rezultatele obținute prin colaborarea cu firma noastră.

Vezi aici mai multe recenzii

© Copyrights 2013 - 2019 Acoprest Trading Srl | Toate drepturile rezervate.