Montaj ţiglă metalică: Firma noastră este specializată în manoperă montaj tabla acoperis, ţiglă metalica Dedeman, țiglă tip Lindab, tablă profilată, tablă zincată plană fălțuită, șindrilă bituminoasă, ferestre de mansardă, iluminatoare și montaj accesorii acoperișuri precum jgheaburi, burlane, parazăpezi s.a.m.d.

Pe lângă serviciile de montaj ţiglă metalică de asemenea, efectuăm remedieri infiltrații și întreținerea acestor tipuri de acoperiș.

Oferim servicii de montaj tabla acoperis din materiale proprii sau client pentru toate tipurile de țiglă metalică tip Lindab, tablă tip Lindab, Tigla metalica Bilka, reparații și montaj acoperișuri de tip Lndab, Gerard, Austrodach, Rheizink, Tondach, SRP Click și cele clasice dar și cele mai populare din tablă tip țiglă (Imitație LINDAB).

Fie că este vorba de un acoperiș defectuos montat sau este vorba de un acoperis vechi, afectat de intemperii si de trecerea timpului care trebuie înlocuit sau reparat, apelează chiar azi la serviciile noastre. Noi v-i le rezolvăm prompt și la cele mai mici prețuri.

Din activitățile noastre frecvent solicitate pt. acoperișuri din țiglă metalică putem menționa următoarele:

  • Montarea jgheaburilor și a burlanelor
  • Întreţinerea si revizuirea acoperişurilor deja existente
  • Montajul parazăpezilor
  • Montajul sistemelor de degivrare în dolii
  • Înlocuirea șuruburilor (chiar dacă a fost corect montată, șuruburile au tendința de a se slăbii în timp, iar garnitura se contractă.. fapt ce conduce la infiltrații)
  • Înlocuire dolii clasice cu altele de dimensiuni mai mari
  • Remedierea infiltrațiilor pentru acoperișuri de țiglă metalică
  • Vopsirea acoperișurilor de țiglă metalică ! (Mecanizat sau manual).


Aveți nevoie de un serviciu legat de acoperișul dumneavoastră de țiglă metalică situat în București sau ILFOV ?
Sunteți în locul potrivit!... Contactați-ne acum!

ETICHETE:
montaj tigla metalica pret, montaj tigla metalica lindab, acoperis tabla lindab pret, montaj tabla tip tigla lindab, montaj tigla metalica bilka, montaj tabla lindab bucuresti, montaj tabla lindab pret, montare tabla cutata pe acoperis, montaj tabla zincata dreapta

 

Solicită un serviciu similar

 montaj tabla acoperis

 

 montaj tigla metalica

 

montaj tabla tip lindab

 

© Copyrights 2013 - 2019 Acoprest Trading Srl | Toate drepturile rezervate.