Asigurăm montaj pentru sisteme pluviale (sisteme de scurgere a apei de pe acoperiș) precum și accesoriile acestora. Costurile materialelor și execuției lucrărilor sunt pe deplin compensate de funcționalitatea și aspectul acestora, ajungându-se la un produs finit de cea mai înaltă calitate, estetică și durabilitate. Forma elegantă și funcțională a acestui sistem, curbura și suprafața sa, îi conferă acestuia proprietatea de a nu permite colmatarea și depunerea de reziduri. Sistemul de protecție al componetelor este proiectat să reziste și în cele mai dure condiții meteorologice. Aceste sisteme de jgheaburi și burlane pot fi folosite atât la completarea sistemelor de acoperiș noi cât și la definitivarea acoperișurilor existente. Se poate utiliza la toate tipurile de acoperișuri fie ele metalice, din ceramică, beton sau bituminoase.

Aspectul estetic este foarte important, atât pentru clienții noștrii cât și pentru noi, jgheaburile și burlanele moderne sunt disponibile într-o gamă largă de culori, clasice, din tablă zincată, cupru, tradiționale, sau PVC. Vă oferim garanție atât pentru sistemele pluviale comandate la noi cât și pentru manopera procesului de montaj ale sistemelor pluviale.

Executăm montaj sisteme pluviale "tip lindab" sau PVC și tablă zincată. La comandă, executăm și montaj sisteme pluviale din cupru, titan-zinc, aluminiu, inox. Orice tip, formă sau dimensiune. Pe lângă aceste lucrări, executăm și șorturi, îmbrăcăm atice, învelirea coșurilor de fum, glafuri, dolii, orice se poate confecționa din tablă plană în atelierul nostru.

Un acoperiș de proastă calitate sau montat defectuos face ca de multe ori, existența acestuia să devină inutilă. Un acoperiș spart cu infiltrații de apă este un dezastru pentru construcție. Dacă doriți un tarif corect pentru manoperă, un preț normal pentru materiale de construcție, nu doriți stress, înfiltrații în camere, alegându-ne, luați decizia corectă. Vă garantăm execuții profesionale, la prețuri corecte. Deplasarea pentru constatare este gratuită!


ETICHETE: montaj sisteme pluviale, montaj jgheaburi si burlane, montaj jgheaburi, montaj burlane, sisteme pluviale

 

Solicită un serviciu similar

Montaj sisteme pluviale

 

Montaj sisteme pluviale

 

Montaj sisteme pluviale

 

© Copyrights 2013 - 2019 Acoprest Trading Srl | Toate drepturile rezervate.