Parazapezi acoperis
Montaj parazapezi acoperis

Parazăpezi acoperiș - Confecționare și montaj

Parazăpezile sunt accesorii care au rolul de a proteja acoperișul împotriva acumulărilor de zăpadă. Acestea pot deveni rapid o necesitate, deoarece temperatura din mediul exterior este schimbătoare. Procesul repetat de îngheț-dezgheț duce la formarea de gheață și există riscul ca aceasta să cadă mai târziu. În plus, este solicitată suplimentar și zona de jgheab.

Ce model de parazăpezi să alegi?

Parazăpezile se pot împărți în mai multe categorii! Cele cu două sau trei tuburi sunt recomandate pentru acoperișurile de dimensiuni reduse sau cu pantă mică. Există însă și parazăpezi cu grilaje sau din tablă, care sunt potrivite pentru locuințele cu înclinații mari. Acoperișurile late necesită poziționarea pe trei rânduri. Distanța față de jgheaburi nu trebuie să fie mai mare de două țigle, deoarece așa zăpada poate aluneca pe zona expusă și va solicita burlanul. Dacă suprafața acoperișului este foarte mare, consolele trebuie distribuite în mod egal.

Cum se execută corect montajul parazăpezilor?

Consola inferioară trebuie atașată la acoperiș, iar acest lucru se face conform instrucțiunilor. După aceea, țevile se introduc în găuri și sunt unite folosind manșoane la capetele libere. În interior, se lasă o distanță de minim 5 mm între ele. Este important ca în acest timp să fie utilizată o singură consolă pentru fiecare capăt și să fie amplasate elementele suplimentare în colțuri. Pe acoperișurile cu rupere de pantă, parazăpezile se amplasează în mod înclinat și cu poziția către exterior. Distanța între cuta superioară și partea de jos a grilajului trebuie să fie mai mică de 300 mm, iar suprapunerea de minim 90mm și strânsă în șuruburi metalice.

În cazul în care montajul nu este realizat în mod corespunzător, apar ulterior tot felul de probleme. Spre exemplu, modelul utilizat poate fi smuls parțial sau total de pe suprafață. Această greșeală se întâlnește frecvent atunci când țigla este din tablă de oțel. Într-o astfel de situație, este necesar ca parazăpada să aibă lungimea standard de 2 m și să fie fixată cu ajutorul unor șuruburi. Etanșarea se realizează prin utilizarea unei garnituri între talpa parazăpezilor și țigla de tablă. Aceasta se folosește și deasupra, în partea unde se strâng șuruburile. Lungimea lor trebuie să fie de minim 35 mm și prinderea se va face la fiecare capăt ondulat.

De ce este necesar acest accesoriu?

Realizarea acoperișului este cea mai importantă etapă din construcția casei. De aceea, în acest stadiu trebuie luate toate măsurile de siguranță necesare pentru a putea asigura o locuință funcțională. Indiferent că se utilizează țiglă din tablă de oțel, ceramică sau din beton, sistemul pluvial nu este întotdeauna suficient pentru protecție în sezonul rece.

În schimb, parazăpezile te pot ajuta să treci peste iarnă într-un mod mai simplu, aceste elemente fiind necesare pentru a putea face față condițiilor de ninsoare abundentă. De asemenea, te vor scuti de costuri suplimentare cauzate de deformarea burlanului sau a altor elemente și înlocuirea acestora. Echipa noastră confecționează și montează parazăpezi pentru toate tipurile de învelitori de pe piață. Ai posibilitatea de a alege un model din fier forjat sau tablă și asigurăm construcția și instalarea acestuia. Putem oferi montaj și pentru produsele din această categorie achiziționate din altă parte.

Confecționăm și montăm parazăpezi pentru toate tipurile de învelitori de pe piață, parazăpezile fiind ușor de adaptat la orice învelitoare. Acestea pot fi din fier forjat (platband) sau din tablă, modelele diferă în funcție de învelitoare. De asemenea, oferim montaj și pentru parazăpezile confecționate de terți sau achiziționate anterior de dumneavoastră

Parazapezi acoperis. Primul pas in protecția acoperișului casei dumneavoastră ar fi achiziționarea unor parazăpezi de la noi. Fiind concepute special pentru a face față sezonului rece, parazăpezile pot fi montate pe orice tip de acoperiș, iar acestea vor preveni riscul alunecării bruște a unor cantități mari de zăpadă. Puteți alege între trei tipuri de sisteme de parazăpezi: tubulare ,grilaje, sau parazapezi tablă.

Parazăpezile tubulare (cu două sau trei tuburi) sunt folosite în cazul în care acoperișul casei are suprafața și/sau panta mică sau dacă locuiți într-o zonă cu ninsori sporadice.

Alegerea parazăpezilor trebuie făcută în funcție de panta acoperișului și de gradul de importanță a căii de acces adiacente. Pentru protejarea traficului auto sau a zonelor de parcare cu parazapezi acoperis pot fi folosite două tuburi, însă în cazul trotuarelor și al căilor pietonale, este absolut obligatorie instalarea a trei tuburi. Este recomandat să ne solicitați serviciile de constatare pentru a determina parazăpezile potrivite pentru dumneavoastră. Vă oferim garanție la toate tipurile de parazăpezi acoperis cât și pentru lucrările de montaj orice tip de parazapezi pentru acoperis.

Parazăpezi tubulare pentru acoperiș
Rating

"Lucrarea a fost realizată de o echipă tânără. Parazăpezile tubulare au fost montate în timp record.. doar o oră și jumătate pe o lungime de 20 de metri! Recomand cu încredere serviciile acestei firme."

Data: 20 Nov 2019
Beneficiar: Marian M. Str. Principală Nr. 36 Copăceni / Ilfov
Acoperisuri-reparatii.ro

Cine suntem?

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.


Ce oferim?

Acoperisuri-reparatii.ro

Fie că este vorba de o reparaţie minoră, sau de montaj nou de la zero, te poţi baza pe noi. Suntem specialişti în acoperişuri şi te putem ajuta în aproape orice problemă legată de acoperișul tău. Accesează portofoliul nostru de lucrări pentru a vedea mai multe informații despre activitatea noastră, și cu ce servicii te putem ajuta mai exact.


Acoperire

Acoperisuri-reparatii.ro

Principala arie de activitate a firmei este în București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța
Pentru comenzi mai mari ne putem deplasa în toată țara.   [...]


proiecte

Calitate
Rapiditate
Eficacitate
Încredere