Acoperisuri Reparatii

Parazăpezi acoperiș

Montare parazapezi acoperis Parazapezi acoperis

Parazapezi acoperis. Primul pas in protecția acoperișului casei dumneavoastră ar fi achiziționarea unor parazăpezi de la noi. Fiind concepute special pentru a face față sezonului rece, parazăpezile pot fi montate pe orice tip de acoperiș, iar acestea vor preveni riscul alunecării bruște a unor cantități mari de zăpadă. Puteți alege între trei tipuri de sisteme de parazăpezi: tubulare ,grilaje, sau parazapezi tablă.

Parazăpezile tubulare (cu două sau trei tuburi) sunt folosite în cazul în care acoperișul casei are suprafața și/sau panta mică sau dacă locuiți într-o zonă cu ninsori sporadice.

Alegerea parazăpezilor trebuie făcută în funcție de panta acoperișului și de gradul de importanță a căii de acces adiacente. Pentru protejarea traficului auto sau a zonelor de parcare cu parazapezi acoperis pot fi folosite două tuburi, însă în cazul trotuarelor și al căilor pietonale, este absolut obligatorie instalarea a trei tuburi. Este recomandat să ne solicitați serviciile de constatare pentru a determina parazăpezile potrivite pentru dumneavoastră. Vă oferim garanție la toate tipurile de parazăpezi acoperis cât și pentru lucrările de montaj orice tip de parazapezi pentru acoperis.

Confecționăm și montăm parazăpezi pentru toate tipurile de învelitori de pe piață, parazăpezile fiind ușor de adaptat la orice învelitoare. Acestea pot fi din fier forjat (platband) sau din tablă, modelele diferă în funcție de învelitoare. De asemenea, oferim montaj și pentru parazăpezile confecționate de terți sau achiziționate anterior de dumneavoastră.

Vezi proiecte

Parazăpezi tubulare pentru acoperiș
Rating

"Lucrarea a fost realizată de o echipă tânără. Parazăpezile tubulare au fost montate în timp record.. doar o oră și jumătate pe o lungime de 20 de metri! Recomand cu încredere serviciile acestei firme."

Data: 20 Nov 2019
Beneficiar: Marian M. Str. Principală Nr. 36 Copăceni / Ilfov

Cine suntem?

Acoperisuri-reparatii.ro

Compania ACOPREST TRADING are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.

Acoperim zonele: București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța

Află mai mult

Ce oferim?

Legături

Ai nevoie de ajutor ?

Programează o vizită

reparatie sau inlocuire acoperis