Executăm montaj invelitori acoperiș, tigla metalica, țiglă ceramică, tablă profilată, tablă zincată plană, șindrilă bituminoasă, ferestre de mansardă, iluminatoare și accesori acoperișuri. Pe langa montaj invelitori acoperis de asemenea, efectuăm tratamente și întreținere pentru toate tipurile de învelitori menționate.

Există numeroase modalități de montaj invelitori acoperis, însă este bine să cunoașteți secretele unei lucrări corecte pentru a fi siguri că vă veți bucura de un acoperiș trainic. În funcție de stilul în care a fost construită casa, este ales și acoperișul. Acesta poate avea un contur continuu sau poate fi în două sau mai multe „ape”. Denumirea acestor „ape” este dată de versanți, care pot fi cu suprafețe plane, curbe sau mixte.

Șarpanta

Un acoperiș trainic trebuie să aibă o bună structură de rezistență. După caz, aceasta poate fi din tabla tip tigla, tigla metalica , tigla ceramica, sindrila bituminoasa, tabla zincata, sau orice alt tip de material. Se optează pentru un anumit tip de șarpantă, în funcție de tipul de construcție și locația acesteia.

Trebuie să știți că alcătuirea structurii de rezistență este influențată direct de deschiderea acoperișului, de tipul de învelitoare ales și de greutatea acesteia. În cazul în care este vorba de o structură de lemn, sunt necesare diferite piese speciale de prindere care au rolul de a spori rezistența în timp a structurii. Dacă doriți ca mansarda să fie spațiu locuibil, perfect amenajat,

 

Solicită un serviciu similar

Montaj invelitori acoperis

 

Montaj invelitoare acoperis

 

© Copyrights 2013 - 2019 Acoprest Trading Srl | Toate drepturile rezervate.