Locatii acoperite

Alba Arad Argeș Bacău Bihor Bistrița-Năsăud Botoșani Brașov Brăila București Buzău Caraș-Severin Călărași Cluj Constanța Covasna Dâmbovița Dolj Galați Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomița Iași Ilfov Maramureș Mehedinți Mureș Neamț Olt Prahova Satu Mare Sălaj Sibiu Suceava Teleorman Timiș Tulcea Vaslui Vâlcea Vrancea

Principala arie în care ne desfășurăm activitatea este București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța
Dar dacă aveți nevoie de serviciile noastre în afara acestor locații sunați mai întâi pentru programare și întrebați dacă avem disponibilitate. (În funcție de sezon și de amploarea lucrării) ne deplasăm în toată Europa.

Deplasare si ofertare

Dacă vă aflați în una din locațiile mai sus menționate, de obicei putem trimite un profesionist la dvs. în maxim 24 de ore de la apelul telefonic.

Bine de stiut...

Nu percepem nicio taxă suplimentară pentru deplasare și constatare în locațiile acoperite.
Acoperisuri-reparatii.ro

Cine suntem?

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.


Ce oferim?

Acoperisuri-reparatii.ro

Fie că este vorba de o reparaţie minoră, sau de montaj nou de la zero, te poţi baza pe noi. Suntem specialişti în acoperişuri şi te putem ajuta în aproape orice problemă legată de acoperișul tău. Accesează portofoliul nostru de lucrări pentru a vedea mai multe informații despre activitatea noastră, și cu ce servicii te putem ajuta mai exact.


Acoperire

Acoperisuri-reparatii.ro

Principala arie de activitate a firmei este în București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța
Pentru comenzi mai mari ne putem deplasa în toată țara.   [...]


proiecte
Calitate
Rapiditate
Eficacitate
Încredere
Click pe oraș pt. a accesa pagina