shadow

Locatii acoperite

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Brasov Braila Bucuresti Buzau Caras-Severin Calarasi Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Principala arie in care ne desfasuram activitatea este Bucuresti, Ifov, Dambovita, Prahova, Buzau, Ialomita, Constanta
Dar daca aveti nevoie de serviciile noastre in afara acestor locatii sunati mai intai pentru programare si intrebati daca avem disponibilitate. (in functie de sezon si de amploarea lucrarii) ne deplasam in toata Europa.

Deplasare si ofertare

Daca va aflati in una din locatiile mai sus mentionate, de obicei putem trimite un profesionist la dvs. in maxim 24 de ore de la apelul telefonic.

Bine de stiut...

Nu percepem nicio taxa suplimentara pentru deplasare si constatare in locatiile acoperite.
Acoperisuri-reparatii.ro

Cine suntem?

Acoprest este o firma specializata in montarea si repararea de acoperisuri. Echipa noastra de profesionisti cu o bogata experienta in domeniul acoperisurilor va ofera servicii de calitate la preturi corecte.


Ce oferim?

Acoperisuri-reparatii.ro

Fie ca este vorba de o reparatie minora, sau de montaj nou de la zero, te poti baza pe noi. Suntem specialisti in acoperisuri si te putem ajuta in aproape orice problema legata de acoperisul tau. Acceseaza portofoliul nostru de lucrari pentru a vedea mai multe informatii despre activitatea noastra, si cu ce servicii te putem ajuta mai exact.


Acoperire

Acoperisuri-reparatii.ro

Principala arie de activitate a firmei este in Bucuresti, Ifov, Dambovita, Prahova, Brasov, Ialomita, Constanta...


oferta
oferta
oferta
oferta
to top
Click pe oras pt. a accesa pagina