Locatii acoperite

Alba Arad Argeș Bacău Bihor Bistrița-Năsăud Botoșani Brașov Brăila București Buzău Caraș-Severin Călărași Cluj Constanța Covasna Dâmbovița Dolj Galați Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomița Iași Ilfov Maramureș Mehedinți Mureș Neamț Olt Prahova Satu Mare Sălaj Sibiu Suceava Teleorman Timiș Tulcea Vaslui Vâlcea Vrancea

Principala arie în care ne desfășurăm activitatea este București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța
Dar dacă aveți nevoie de serviciile noastre în afara acestor locații sunați mai întâi pentru programare și întrebați dacă avem disponibilitate. (În funcție de sezon și de amploarea lucrării) ne deplasăm în toată Europa.

Deplasare si ofertare

Dacă vă aflați în una din locațiile mai sus menționate, de obicei putem trimite un profesionist la dvs. în maxim 24 de ore de la apelul telefonic.

Bine de stiut...

Nu percepem nicio taxă suplimentară pentru deplasare și constatare în locațiile acoperite.
Acoperisuri-reparatii.ro

Cine suntem?

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activitati concentrate pe acoperisuri in mod special si pe constructii, in general. Echipa noastra de profesionisti cu o bogata experienta in domeniul acoperisurilor va ofera servicii de montaj calitativ la preturi corecte.


Ce oferim?

Acoperisuri-reparatii.ro

Fie ca este vorba de o reparaţie minora, sau de montaj nou de la zero, te poţi baza pe noi. Suntem specialişti in acoperişuri şi te putem ajuta in aproape orice problema legata de acoperisul tau. Acceseaza portofoliul nostru de lucrari pentru a vedea mai multe informatii despre activitatea noastra, si cu ce servicii te putem ajuta mai exact.


Acoperire

Acoperisuri-reparatii.ro

Principala arie de activitate a firmei este in Bucuresti, Ifov, Dambovita, Prahova, Buzau, Ialomita, Constanta.
Dupa caz, la proiecte mai mari, ne deplasam in toata tara.


proiecte
oferta
oferta
oferta
oferta
to top
Click pe oraș pt. a accesa pagina