Acoperisuri Reparatii
Acoperisuri Reparatii
Specialiștii tăi în materie de acoperișuri!
shadow

Întrebări și răspunsuri

MAI JOS VEI GĂSI CÂTEVA DIN CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI ADRESATE LA TELEFON DE CLIENȚII NOȘTRII SAU PERSOANE INTERESATE.

Apăsând pe butonul + vei vedea răspunsul nostru

Un acoperiș are o structură, are o izolație termică , are sistem pluvial, sistemul de învelitoare ș.a.m.d. De asemenea există numeroase tipuri de învelitori pe piața românească, care mai de care mai scump sau mai ieftin, mai multe tipuri de izolație, acesorii de închidere etc. ( Din păcate la această întrebare nu vă putem da un răspuns exact... chiar dacă ne furnizați informații esențiale. ) Să ne suni la telefon și să ne întrebi de preț, este ca și cum ai întreba cât de lungă este o sfoară?... Depinde de sfoară.
În cadrul website-ului nostru aveți la dispoziție lista noastră de prețuri AICI, sau puteți obține o estimare de preț chiar aici pe site, ONLINE: INSTRUMENT CALCUL ACOPERIS.
Dacă nu vă descurcați cu site-ul solicitați o constatare la fața locului, este gratuită.

Deplasările și constatarea vizuală sunt gratuite doar în București. În țară se va aplica un cost de deplasare 1 ron/km. Se plătește dus întors. Costul deplasării este deductibil din factura finală.

Problemele la acoperiș de obicei sunt sesizate doar după infiltrații. Deci, dacă nu aveți infiltrații prin acoperiș nu trebuie să vă faceți griji.

Nu neapărat. Nimeni nu vrea de fapt să schimbe complet un acoperiș doar pentru niște infiltrații pe ici pe colo.. Este posibil să aveți nevoie doar de lucrări de reparație. Scurgeri pot apărea și din cauza faptului că unele țigle s-au deplasat de exemplu. Cel mai bun mod de a determina dacă întradevăr aveți nevoie de intervenții majore la acoperiș este să apelați la o firmă profesionistă (așa cum suntem noi , de altfel ) pentru o evaluare. Atenție însă și la așa zisele "firme" deoarece pot insista asupra unor lucrări de amploare.. Aici dumneavoastră trebuie să judecați.

De fapt, nu există acoperiș bun și acoperiș prost.. există doar acoperiș bine făcut, acela este un acoperiș bun!

carpenter gif

 

Branduri

Proiecte acoperis

 

 

<< La pagina principală

▲ în sus
Despre noi

Firma noastră activează de 16 ani în industria de construcții, iar odată cu trecerea timpului am devenit una dintre cele mai bune și populare firme din domeniul construcțiilor de acoperișuri din București.

Mai mult
De interes
Adresa noastră

Str. Mitr. Andrei Șaguna Nr. 15, Sector: 1, București


Program: Luni - Sâmbătă 08:00 - 18:00
Duminică și sărbători legale: doar urgențe


Telefon: 0751 359 560

phone icon