Hidroizolatii lichide Akroflex

Hidroizolații lichide Revimka, Akroflex

Executăm lucrări de hidroizolare a acoperișurilor care au probleme cu infiltrațiile, cum ar fi acoperișuri de hale, terase circulabile, sau alte lucrări ce presupun lucrări de hidroizolare cu cauciuc lichid.

Deții sau administrezi o hală sau o casă particulară care are probleme cu acoperișul?.. Dar nu vrei o intervenție costisitoare?.. Ești în locul potrivit! HIDROIZOLAȚIE LICHIDĂ! Acesta este răspunsul... Vrei doar o intervenție punctuală asupra acoperișului? Hidroizolația lichidă este perfectă pentru reparația acoperișurilor metalice! Se poate aplica doar pe porțiunile care creează probleme! Se vopsește pur și simplu tabla. Este atât de simplu!

De ce hidroizolațiile lichide sunt cea mai bună soluție de reparat acoperiș?

Acoprest ® Trading furnizează și aplică hidroizolații lichide marca, REVIMKA, AKROFLEX.

Una dintre cele mai performante soluții de hidroizolare prezente pe piața din România. Acestea sunt pe bază de poliuretan, cu aplicare la rece cu pensula și trafaletul. Anumite membrane hidroizolante lichide pot fi aplicate și cu compressorul. Concepute pentru uscare rapidă, soluțiile de hidroizolații lichide se intăresc într-un timp scurt și formează o peliculă de 5 mm foarte elastică, ce crește considerabil durata de viață a acoperișurilor expuse, plate sau inclinate care au probleme cu infiltrațiile de apă. In plus, hidroizolația lichidă are avantajul rezistenței ridicate la ploaie și la puțin timp de la aplicare. Membranele hidroizolante lichide folosite de specialiștii nostri își păstrează proprietățile chiar și la îngheț, fiind astfel soluția ideală pentru protecția acoperișurilor din tablă cutată, panouri sandwich sau tablă fălțuită.
De asemenea membrana cauciucată lichidă se poate aplica peste acoperișuri din tablă fălțuită cu infiltrații, tablă profilată și acoperișuri de hală din panouri Sandwich s.a.m.d.

Acoperisuri-reparatii.ro

Cine suntem?

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.


Ce oferim?

Acoperisuri-reparatii.ro

Fie că este vorba de o reparaţie minoră, sau de montaj nou de la zero, te poţi baza pe noi. Suntem specialişti în acoperişuri şi te putem ajuta în aproape orice problemă legată de acoperișul tău. Accesează portofoliul nostru de lucrări pentru a vedea mai multe informații despre activitatea noastră, și cu ce servicii te putem ajuta mai exact.


Acoperire

Acoperisuri-reparatii.ro

Principala arie de activitate a firmei este în București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța
Pentru comenzi mai mari ne putem deplasa în toată țara.   [...]


proiecte

Calitate
Rapiditate
Eficacitate
Încredere