Dulgherie acoperis casa

Dulgherie acoperiș casă, construcție acoperiș

Ai în minte un proiect ?.. Dorești extinderea spațiului locativ prin construcția unei mansarde?.. Vrei schimbarea completă a acoperișului?.. Ești în locul potrivit! Contactează-ne chiar azi!

Dulgheria unui acoperiș reprezintă structura de rezistență a acestuia. Deși poate fi realizată din diverse elemente cum ar fi metal sau beton, cea mai bună opțiune este lemnul uscat. Datorită proprietăților sale, acest material susține bine învelișul exterior și îl protejează împotriva zăpezii grele și a vântului puternic.

Se poate aplica și un tratament de ignifugare. Astfel, va crește rezistența la contactul cu focul și procesul de ardere va avea loc mai lent. Un alt tratament la fel de util pentru lemn este cel de fungicizare. Acesta se folosește în condițiile de umiditate crescută și are rol de protecție împotriva petelor albastre și a ciupercilor.

Cum se realizează dulgheria?

Grinzile reprezintă baza acoperișului și trebuie montate în plan orizontal. Modelele de acoperișuri în două ape au nevoie și de o coamă, care se va plasa în partea superioară și va marca vârful. Pe zidărie se așează penele, acestea reprezentând suportul căpriorilor. Astereala este în aceeași zona, fiind formată din scânduri și având rolul de rigidizare a structurii. Popii sunt stâlpii verticali de susținere și pe lângă aceștia, există clești și contrafise. Aceste elemente sunt necesare pentru șarpantă.

 

Modelele din lemn uscat rămân varianta cea mai recomandată pentru că sunt ușor de mutat și nu afectează construcția, fiind utile și în timpul lucrărilor de modificare. Se modelează rapid în diverse forme și pot fi folosite în aproape orice fel de design. În plus, spre deosebire de metal, lemnul are proprietății termice care fac din acesta un bun izolator. Un alt beneficiu constă în faptul că prețul de achiziție este unul redus.

Care sunt etapele realizării unei dulgherii?

Dulgherie acoperisuri

Primul pas este montarea grinzilor pe conturul construcției. Acestea se amplasează la o distanță de minim 30 de cm și ancorarea lor se realizează cu ajutorul unor tije din fier beton. Ulterior, se vor monta popii și penele. Nu trebuie strânse, deoarece va fi nevoie ca poziția să fie modificată pe parcurs. Căpriorii se amplasează pe margini, iar scândurile se fixează în aceștia cu ajutorul cuielor.

 

În urma realizării structurii acoperișului, se va aplica o folie. Aceasta poate fi anti-condens sau impermeabilă și diferă în funcție de fiecare proiect. La final se va instala sistemul pluvial. Jgheaburile vor avea rolul de a face față condițiilor meteo exigențe și de a îndepărta apa, zăpada și gheața. Astfel, fațadele se vor menține curate. Apariția infiltrațiilor de apă la fundație pot distruge întreaga construcție. Din același motiv, trebuie evitate cât se poate de mult. Cu cât este mai mare lățimea unui jgheab, cu atât mai multă apă va putea fi evacuată. Totuși, alegerea dimensiunii depinde și de fiecare casă.

De ce să apelezi la serviciile noastre de dulgherie acoperiș?

Primul motiv este legat de nivelul de siguranță. O eroare de calcul sau de execuție deficitară poate duce la decopertarea acoperișului în cazul producerii unei furtuni.

Dulgherii noștri cu o vastă experiență în dulgherie, știu ce au de făcut și îți vor termina proiectul rapid.
Pentru a obține o ofertă personalizată sau un cost estimativ pentru lucrare, accesează pagina noastră de [..contact]

Acoperisuri-reparatii.ro

Cine suntem?

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.


Ce oferim?

Acoperisuri-reparatii.ro

Fie că este vorba de o reparaţie minoră, sau de montaj nou de la zero, te poţi baza pe noi. Suntem specialişti în acoperişuri şi te putem ajuta în aproape orice problemă legată de acoperișul tău. Accesează portofoliul nostru de lucrări pentru a vedea mai multe informații despre activitatea noastră, și cu ce servicii te putem ajuta mai exact.


Acoperire

Acoperisuri-reparatii.ro

Principala arie de activitate a firmei este în București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța
Pentru comenzi mai mari ne putem deplasa în toată țara.   [...]


proiecte

Calitate
Rapiditate
Eficacitate
Încredere