Executăm dulgherie acoperișuri de orice tip sau formă, în baza unui proiect sau în baza preferințelor dumneavoastră. De asemenea executăm lucrări de mansardare, numai cu structură de lemn (fiind o structură ușoară, se poate mansarda orice casă, indiferent de structura de rezistență a acesteia), compartimentări interioare, etc..

Un acoperiș poate fi simplu sau sofisticat, dar indiferent de complexitate, ai nevoie de o firmă cu experiență în dulgherie de acoperiș pentru realizarea structurii din lemn. Prietenos și versatil, lemnul permite realizarea unor lucrări personalizate, de mare efect.

În reprezentarea multor oameni, acoperișul este realizat din învelitoare. Adevărat dar incomplet! Volumetria acoperișului este modelată prin îmbinarea elementelor de dulgherie, amestec fin de meserie, știință și artă. Peste planșeu, șarpanta se înalță, solidă și complicată, fiind alcătuită din cosoroabe, căpriori, popi, pene, contrafișe, astereală, rigle din lemn, coame, elemente de streașină sau sageac, termen împrumutat din arhitectura otomană.

Uneori, dacă ai nevoie de mai mult spațiu, soluția cea mai fezabilă poate fi mansardarea locuinței. Timpul de execuție este de 4-6 săptămâni, față de 6-8 luni la o construcție nouă, iar costurile sunt cu 65-70% mai mici decât un proiect pornit de la zero! Prin utilizarea inteligentă a spațiului din pod, poți crea un dormitor, un birou, o sală de sport ori un apartament modern, de invidiat. Pe lângă plusul de spațiu locativ, mansardarea sporește confortul termic și fonic al întregii case.

Presupunând un plus de greutate, necesită evaluarea corectă a structurii construcției existente, dar noi lucrăm cu structuri ușoare din lemn și, practic, orice casă poate fi supusă mansardării. După aprobarea proiectului și obținerea avizelor se trece la consolidarea planșeului, adică a podelei viitoarei suprastructuri. Poate fi nevoie de grinzi suplimentare și dulapi, lucrări realizate de specialiști în dulgherie. Indiferent dacă alegi un acces din interior sau din exterior, noi îți construim și scara!

ETICHETE: dulgherie astereală, mansardare, construcție din lemn, compartimentări interioare, rafacere șarpante, montaj acoperiș, înlocuit acoperiș


Solicită un serviciu similar

dulgherie astereala mansardare

 

dulgherie estereala

 

© Copyrights 2013 - 2019 Acoprest Trading Srl | Toate drepturile rezervate.