Acoperisuri Reparatii

Dulgherie acoperiș, mansardare case

Dulgherie acoperis nou

Un acoperiș poate fi simplu sau sofisticat, dar indiferent de complexitate, ai nevoie de o firmă cu experiență în dulgherie acoperiș pentru realizarea structurii din lemn.

Prietenos și versatil, lemnul permite realizarea unor lucrări personalizate, de mare efect.

În reprezentarea multor oameni, acoperișul este realizat din învelitoare. Adevărat dar incomplet! Volumetria acoperișului este modelată prin îmbinarea elementelor de dulgherie, amestec fin de meserie, știinta și artă. Peste planșeu, șarpanta se înalță, solidă și complicată, fiind alcătuită din cosoroabe, căpriori, popi, pene, contrafișe, astereală, rigle din lemn, coame, elemente de streașina sau "sageac", termen împrumutat din arhitectura Otomană...

Uneori, dacă ai nevoie de mai mult spațiu, soluția cea mai fezabilă poate fi mansardarea locuinței. Timpul de execuție este de 4-6 săptămâni, față de 6-8 luni la o construcție nouă, iar costurile sunt cu 65-70% mai mici decât un proiect pornit de la zero!
Prin utilizarea inteligentă a spațiului din pod, poți crea un dormitor, un birou, o sală de sport ori un apartament modern, de invidiat.
Pe lângă plusul de spațiu locativ, mansardarea sporește confortul termic și fonic al întregii case.

Se poate mansarda orice clădire ?

Presupunând un plus de greutate, necesită evaluarea corectă a structurii construcției existente, dar noi lucrăm cu structuri ușoare din lemn și, practic, orice casă poate fi supusă mansardării. După aprobarea proiectului și obținerea avizelor se trece la consolidarea planșeului, adică a podelei viitoarei suprastructuri. Poate fi nevoie de grinzi suplimentare și dulapi, lucrări realizate de specialiști în dulgherie. Indiferent dacă alegi un acces din interior sau din exterior, noi îți construim și scara!

Pentru că înaltimea podului poate fi insuficientă, adesea sunt necesare intervenții laborioase de dulgherie, pentru ca mansarda să capete dimensiunile și aspectul dorit. Datorită lemnului, grinzile aparente dau un plus de farmec proiectului.

Lumină naturală pentru mansarda ta

Și pentru ca stelele să-ți zâmbească complice pe timp de noapte, ai nevoie musai de lucarne sau ferestre pentru mansardă!
Montajul ferestrelor de mansardă se poate transforma într-o teribilă aventură pentru proprietarii care angajează pe fitecine, deoarece sunt necesare lucrări atente de hidroizolație! Dar, nu-ți face griji! Ți le montăm tot noi, fiindcă ne pricepem!
Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt.. Vezi aici: lucrări referință

Termoizolația mansardei, condensul..

O parte esențială a proiectului o reprezintă lucrările de izolație termică pentru acoperiș și izolație fonică a pereților, dar și termoizolația ferestrelor. O sa le facem cu maximă atenție, ca să ai confortul termic pe care îl meriți! De asemenea noile încăperi trebuie să aibă un climat sănătos, deci, trebuie acordată o atenție deosebită ventilației, pentru a evita condensul, ce se poate confunda adesea cu infiltrațiile.

Tipuri de învelitori ideale mansardărilor

Realizarea mansardării nu obligă la schimbarea învelitorii. Bugetul și considerentele estetice pot da tonul, dar totuși este de reținut că învelitoarea ideală pentru mansardă este țigla ceramică, țigla de beton și țigla metalică acoperită cu piatră naturală, deoarece tabla, chiar și foarte bine izolată fonic, poate oferi un adevarat show atunci când plouă..!

Ai în minte un proiect ?.. Dorești extinderea spațiului locativ prin construcția unei mansarde?.. Vrei doar schimbarea învelitorii acoperișului?.. Ești în locul potrivit! Contactează-ne chiar azi!

Vezi proiecte

Cine suntem?

Acoperisuri-reparatii.ro

Compania ACOPREST TRADING are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general. Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.

Acoperim zonele: București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța

Află mai mult

Ce oferim?

Legături

Ai nevoie de ajutor ?

Programează o vizită

reparatie sau inlocuire acoperis