reparatii acoperisuri

Tel: 0751 359 560
florin@acoperisuri-reparatii.ro
shadow

Sistemele pentru topirea gheții sau a zăpezii au fost proiectate și concepute pentru siguranța oamenilor, în spațiile pietonale sau curți interioare, a autovehiculelor, care sunt în preajma clădirilor cu risc de cădere a țurțurilor și pentru reducerea deteriorării clădirilor provocate de gheață.
Sistemele de degivrare pe care vi le propunem previn formarea gheții în jgheaburi și burlane, asigurând cale liberă apei rezultate din topirea gheții și zapezii.
Sistemul de degivrare constă din cabluri electrice încălzitoare care se dispun pe acoperiș, în jgheaburi sau burlane și care sunt cuplate la un termostat care va controla funcționarea automată a sistemului în funcție de condițiile climatice: temperatura și umezeală. Cablul incălzitor se întinde înainte și înapoi, de-a lungul jgheabului, de atatea ori cât este necesar pentru a se obține puterea instalată necesară. Două treceri de cablu (dus-întors) sunt de cele mai multe ori suficiente. Daca dispunerea burlanelor față de jgheaburi o permite, aceleași cabluri de degivrare utilizate pentru jgheaburi vor fi utilizate si pentru degivrarea burlanelor. La acoperișuri cablurile incălzitoare trebuie instalate la partea inferioară a acoperișului. Pentru a preveni formarea gheții, puterea instalată minim necesară este de 250W/mp. În prima imagine, sugestiv, sunt delimitate 4 zone pentru un acoperiș tipic: zona 1, este zona care conține numai sistemul de degivrare; zona 2, conține sistemul de degivrare și sistem de parazăpezi; zona 3, conține numai sistemul de parazăpezi; zona 4, nu are niciun sistem suplimentar.

AVANTAJELE SISTEMULUI DE DEGIVRARE

  • - Jgheaburile și burlanele nu vor fi blocate de gheață
  • - Asigură drenarea corespunzătoare pentru apa rezultată din topire
  • - Previne deteriorarea sistemelor de colectare a apelor pluviale și a celor rezultate din topirea gheții
  • - Împiedică infiltrațiile de apă în poduri și mansarde datorate gheții care se formează nefiresc sub acoperișuri
  • - Previne deteriorarea fațadelor construcțiilor
  • - Pentru rezultate optime în cazul jgheaburilor, trebuie instalate de asemenea și sisteme de parazăpezi

ETICHETE: degivrări jgheaburi, degivrări burlane, sisteme degivrare acoperiș cabluri degivrare, instalații degivrare acoperiș


Solicită un serviciu similar

Sistem degivrare acoperis

 

Sistem degivrare jgheaburi

 

Sistem degivrare sisteme pluviale

Alte servicii care te-ar mai putea interesa

© Copyrights 2013 - 2019 Acoprest Trading Srl | Toate drepturile rezervate.