Acoperisuri Reparatii

Coșuri de fum

reparatii cosuri de fum

Confecționăm coșuri de fum din tablă inox, tablă zincată sau tablă neagră. De asemenea construim coșuri din cărămidă și asigurăm toate celelalte lucrări conexe execuției.

De ce să alegi o firmă specializată în coșuri de fum ?

Coşurile de fum au fost principala cauză a incendiilor în ultimii 20 de ani! Nu lăsa siguranţa casei tale pe mâinile unui meseriaş de ocazie! Pentru clădiri rezidenţiale, restaurante sau ateliere, noi construim coşuri de fum din cărămidă sau din tablă, respectând normele antiincendiu.

Conform normelor în vigoare, este interzisă prelungirea unui coş din zidărie printr-un coş din tablă, neizolat, deoarece face condens şi îşi crează probleme cu tirajul. Încastrarea în pereţii coşurilor a materialelor inflamabile din planşee şi acoperişuri îţi poate aduce sancţiuni din partea autorităţilor sau poate genera chiar un incendiu.

Nu te juca cu focul! Sună şi noi îţi garantăm siguranţă, promptitudine şi preţuri mici!

Vezi proiecte

Cine suntem ?
Acoperisuri-reparatii.ro

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general.Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.

Acoperim zonele: București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța

Află mai mult

 

Ce oferim ?
Legături
Ai nevoie de ajutor ?

→ Rezervă o constatare gratuită aici

▲ în sus
  logo acoperisuri-reparatii.ro

Firmă din București specializată în montarea și repararea de acoperișuri.

Legături:
Contact

Telefon: 0751 359 560Program: Luni - Vineri 09:00 - 17:00
Sâmbătă, Duminică: doar urgențe.

phone icon