Acoperisuri Reparatii

Copertine din lemn și foișoare

Copertine lemn pentru usi intrare
Copertine si foisoare

Copertine lemn pentru uși de intrare, terase din lemn, acoperire balcoane din lemn natural finisat, lăcuit și vopsit în funcție de preferințe. Confecționăm orice pentru locuință, din lemn natural. Executăm copertine din lemn  la ușile de intrare in diverse modele , acoperire balcoane din lemn.

Terase lemn - Foișoare

Îți dorești să construiești un spațiu plăcut în mijlocul grădinii, un loc de joacă ferit de soare pentru copii sau nepoți ori vrei un loc cu umbră unde să îți bei cafeaua în timpul verii sau să te întinzi la discuții cu prietenii? Indiferent de motivul pentru care iți dorești să construiești o terasă din lemn, un foișor sau o copertină din lemn, iți putem oferi soluția ideală.

Un foișor poate fi o structură simplă unde să te poți feri de ploaie ori de soare, sau poate fi o structură complexă, cu uși, ferestre, eventual și o sursă de încalzire pe timpul iernii. Chiar și o terasă sau copertină pot deveni lucrări laborioase în funcție de dimensiune sau locație. Indiferent de simplitatea sau complexitatea lucrării dorite, echipa noastră îți stă la dispoziție.

Prin aspectul, naturalețea și eleganța pe care o degajă, lemnul este materialul recomandat și preferat de noi pentru o astfel de lucrare. Evident, acolo unde se dorește sau se impune, putem combina lemnul cu alte materiale, precum fierul sau oțelul pentru structura de rezistență, sticlă, dacă se dorește un foișor sau o terasă inchisă, panză sau alte materiale care să constribuie la realizarea terasei sau foișorului dorit.

Putem construi din lemn orice tip de terasa sau foișor, indiferent de dimensiune, înclinare sau alte elemente restrictive ale locului în care dorești aceasta construcție. Putem să realizăm foișoare care să treacă peste pârâul care traversează grădina, foișoare semisuspendate pe marginea unui iaz, terase închise cu sticlă, copertine retractabile sau orice alt tip de structură din lemn.

Știi exact ce îți doresti? Noi realizăm proiectul și finalizăm construcția.

Ai o locație în care dorești să îți construiești o terasă sau un foișor, însă nu ai idee cum vrei să arate? Venim cu propuneri de design în funcție de căile de acces, priveliștea din jur sau relieful locului.

Ai deja o terasă sau un foișor ce necesită lucrări de reparații? Renovăm și extindem terase, refacem foișoare și reparăm copertine. Contactează-ne!

Vezi proiecte

Păreri clienți

Sunt maxim de mulțumit
Rating

"Domnul Florin mi-a executat o lucrare mai complexă. Un foișor mare de 6x6 metrii în 2 ape și 3 copertine de intrare în fața ușilor. Am fost plăcut surprins de profesionalismul de care a dat dovadă. Totul a plecat de la o poză văzută pe internet. Ceea ce mi-a plăcut este că se poate adapta fără probleme la cerințele clientului, chiar dacă m-am răzgândit la câteva aspecte privind designul. Recomand cu încredere."

Data: 20 Apr 2019
Beneficiar: Lucian Ostratu Orac, Corbeanca
Recomand
Rating

" Stâlpii de susținere a copertinei mele din fața ușii au fost compromiși deoarece au fost introduse direct în pământ fără vreun suport metalic.. A sosit a doua zi și au rezolvat problema (A ridicat copertina cu cricul hidraulic și practic a înlocuit doar stâlpii). Opțional au vopsit și gardul și au îmbrăcat și pazia casei în tablă. Acum casa arată minunată.. ce mi-a plăcut este că nu a insistat inutil pe o variantă costisitoare. Îl pot recomanda."

Data: 15 Ian 2020
Beneficiar: Sorin P. Str. Caisului 25 a Tamasi, Corbeanca
Cine suntem ?
Acoperisuri-reparatii.ro

Firma ACOPREST TRADING S.R.L. are activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general.Echipa noastră de profesioniști cu o bogată experiență în domeniul acoperișurilor vă oferă servicii de montaj calitativ la prețuri corecte.

Acoperim zonele: București, Ifov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Constanța

Află mai mult

 

Ce oferim ?
Legături
Ai nevoie de ajutor ?

→ Rezervă o constatare gratuită aici

▲ în sus
  logo acoperisuri-reparatii.ro

Firmă din București specializată în montarea și repararea de acoperișuri.

Legături:
Contact

Telefon: 0751 359 560Program: Luni - Vineri 09:00 - 17:00
Sâmbătă, Duminică: doar urgențe.

phone icon