acoperis

Copertine lemn și foișoare

Copertine lemn pentru usi de intrare, terase din lemn, acoperire balcoane din lemn natural finisat si lacuit si vopsit în functie de preferinte. Confectionam orice pentru locuinta, din lemn natural. Executam copertine din lemn la usile de intrare in diverse modele , acoperire balcoane din lemn finisat și lăcuit în funcție de preferințele dumneavoastră.

Terase lemn - Foisoare

Iti doresti sa construiesti un spatiu placut in mijlocul gradinii, un loc de joaca ferit de soare pentru copii sau nepoti ori vrei un loc cu umbra unde sa iti bei cafeaua in timpul verii sau sa te intinzi la discutii cu prietenii? Indiferent de motivul pentru care iti doresti sa construiesti o terasa din lemn, un foisor sau o copertina din lemn, iti putem oferi solutia ideala.
Un foisor poate fi o structura simpla unde sa te poti feri de ploaie ori de soare, sau poate fi o structura complexa, cu usi, ferestre, eventual si o sursa de incalzire pe timpul iernii. Chiar si o terasa sau copertina pot deveni lucrari laborioase in functie de dimensiune sau locatie. Indiferent de simplitatea sau complexitatea lucrarii dorite, echipa noastra iti sta la dispozitie.
Prin aspectul, naturaletea si eleganta pe care o degaja, lemnul este materialul recomandat si preferat de noi pentru o astfel de lucrare. Evident, acolo unde se doreste sau se impune, putem combina lemnul cu alte materiale precum fierul sau otelul pentru structura de rezistenta, sticla, daca se doreste un foisor sau o terasa inchisa, panza sau alte materiale care sa constribuie la realizarea terasei sau foisorului dorit.
Putem construi din lemn orice tip de terasa sau foisor, indiferent de dimensiune, inclinare sau alte elemente restrictive ale locului in care doresti aceasta constructie. Putem sa realizam foisoare care sa treaca peste paraul care traverseaza gradina, foisoare semisuspendate pe marginea unui iaz, terase inchise cu sticla, copertine retractabile sau orice alt tip de structura din lemn.
Stii exact ce iti doresti? Noi realizam proiectul si finalizam constructia.
Ai o locatie in care doresti sa iti construiesti o terasa sau un foisor, insa nu ai idee cum vrei sa arate? Venim cu propuneri de design in functie de caile de acces, privelistea din jur sau relieful locului.
Ai deja o terasa sau un foisor ce necesita lucrari de reparatii? Renovam si extindem terase, refacem foisoare si reparam copertine. Contacteaza-ne!


Terase lemn - Foișoare

Copertine si foisoare

Copertine lemn pentru usi intrare

Copertine lemn pentru usi intrare