Acoperisuri reparatii


 Calculează prețul pentru un acoperiș nou

$0.00

Cost aproximativ proiect

Prețurile sunt exprimate materiale+manoperă, însă putem executa lucrări și cu materialul clientului.. pentru a consulta prețurile de manoperă faceți click pe pagina noastră cu prețuri: manoperă acoperiș

  Calculează prețul pentru sageac & pazie metalică

Preț aproximativ proiect:

$0.00

Notă informativă:

Perimetrul este suma lungimilor tuturor laturilor
Adică lungimea totală a sageacului tău de jur împrejurul casei, în metri liniari...
Sageacul este tarifat pe metru liniar, deci nu contează că are 40 de cm sau 80 de cm lățime, practic este calculat la același preț..
Dacă aveți porțiuni cu lățimea mai mare de 80 de centimetri (cum ar fi deasupra balcoanelor, închideri laterale..) acesta va avea un preț suplimentar și se va evalua la fața locului..

Suportul din șipcă pentru lambriu (dacă este necesar) cât și schela sunt incluse în preț..

  Calculează prețul pentru jgheaburi și burlane

Preț aproximativ proiect:

$0.00

  Calculează prețul pentru parazăpezi

Preț aproximativ proiect:

$0.00

Calculator reparații acoperiș

Instrumentul nostru de calcul este ușor de utilizat și vă va ajuta să obțineți estimări de costuri ale proiectului dvs. chiar aici pe site.. ONLINE!. Pur și simplu introduceți cotele și calculatorul va produce o ofertă de preț aproximativă. În partea de jos a paginii aveți un formular de contact unde puteti să luați legătura cu noi pentru a obține o ofertă de preț mai exactă!...

Acest calculator foloseste algoritmi care se bazeaza pe lista noastra de preturi !

De ce este diferit acest calculator pentru acoperiș?

Toate calculele sunt gândite material+manoperă! Nu trebuie să îți faci griji privind achiziția materialelor, transportul materialelor, debarasarea gunoiului rezultat, și chiar instalarea schelei metalice dacă este necesară..Toate sunt la pachet! Ba chiar mai mult, vă putem oferi și sprijin în obținerea autorizației de construcții dacă este cazul! ( Colaborăm cu arhitecți cu drept de semnătură pt. obținerea autorizației pentru construcții)


Contactați-ne

Trimiteți-ne un mesaj folosind formularul de mai jos

Specialistul tău în materie de acoperișuri!

Eu sunt Florin Baranca și personal fac toate lucrările companiei mele. Contactați-mă chiar azi pentru orice proiect privind acoperișul dumneavoastră.


Scroll to top