acoperis

Accesorii acoperis, sisteme scurgere, reparații

acooperisuri

Tablă cutată

De la 45 ron / m² * montaj inclus *

Cere ofertă

acoperisuri

Țiglă metalică

De la 60 ron / m² * montaj inclus *

Cere ofertă

acoperisuri

Șindrilă bituminoasă

De la 56 ron / ml * montaj inclus *

Cere ofertă

acoperisuri

Sisteme scurgere

De la 60 ron / ml * montaj inclus *

Cere ofertă

acoperisuri

Ferestre mansardă

2200 ron / buc * montaj inclus *

Cere ofertă

acoperisuri

OSB

De la 21 ron / m² * montaj inclus *

Cere ofertă

acoperisuri

Țiglă ceramică

De la 70 ron / m² * montaj inclus *

Cere ofertă

acoperisuri

Parazăpezi

De la 35 ron / ml * montaj inclus *

Cere ofertă


Acoperișul econom...

Bugetul restrâns pentru înlocuirea unui acoperiș nu definește neapărat statutul social al unei persoane... Mai bine cheltuiți pe alte lucrări (mai mult sau mai puțin importante), decât într-un acoperiș scump la care se va resimți diferența de proprietăți superioare abia peste 15-20 de ani…
Atitudinea aceasta se resimte în mai multe țări din Europa și nu este deloc de blamat, ba chiar ! aduce unele avantaje.. De exemplu, puteți înlocui acoperișul cu o altă formă sau altă culoare cu un efort financiar mult mai mic... Oricum restul componentelor esențiale cum ar fi doliile, jgheaburile, cornierele, semifabricatele sunt aceleași pentru toate tipurile de învelitori...

Acoperișuri de case scumpe...

Știm foarte bine că oricărei ființe umane de pe planeta Terra, fie el sărac sau bogat.. îi plac lucrurile exclusive.., scumpe!.. Lucruri cu care se simte mai împlinit și mai deosebit de ceilalți...Cu care se poate mândrii.. Nici acoperișui casei tale nu face excepție de la aceste exigențe..
De ce să îmi aleg un acoperiș scump?
Investiția intr-un acoperiș oricum nu este mică.., de ce să nu investești (dacă îți permiți) într-un acoperiș calitativ și aspectuos care constituie în proporție de 60 % din frumusețea exterioară a casei tale? Mai ales că bugetul pentru un acoperiș deosebit nu depășește în unele cazuri 25% din toată suma în comparație cu un acoperis econom? Nu este de neglijat nici faptul că valoarea unui imobil este puternic influențat de calitatea și tipul acoperișului.
AȘADAR: ALEGEREA UNUI ACOPERIȘ PREMIUM NU ESTE O CHELTUIALĂ INUTILĂ, CI O INVESTIȚIE.. !

Am infiltrații prin acoperiș... ce fac?

Dacă analiza situației existente al acoperișului dumneavoastră denotă faptul că nu mai corespunde din punct de vedere al hidroizolării și învelitoarea permite apelor din precipitații să se infiltreze prin acoperiș sau mansardă, înaintea degradării elementelor din lemn este nevoie de o intervenție din partea firmei noastre. Dacă modelul de țiglă sau tablă folosit nu este suficient de etanș la îmbinări și este nerecomandat pentru zona Bucureștiului, unde pe timp de iarnă vântul cobinat cu ninsoare sau ploaie permite infiltrarea apei la îmbinarea țiglelor, dar și înclinația acoperișului este una foarte mică și acest lucru este sursa apariției infiltrațiilor de apă, atunci necesită intervenție imediată. În acest sens se poate efectua atât o reparație locală cât și o reparație capitală.. În funcție de posibilitățile financiare a fiecărui client.

Infiltrații sau condens ?

Dacă nu există izolație termică la tavanele orizontale și la pereții oblici (cei formați de căpriori) atunci probabil va apărea și fenomenul condensului. În acest caz mare parte a umidității care apare pe suprafața pereților este datorată lipsei izolației termice la nivelul acoperișului. Din acest motiv, la executarea lucrărilor de refacere a învelitorii trebuie testat în câteva locuri existența barierei de vapori și a izolației termice. În cazul în care acestea lipsesc, indiferent de faptul că toate lucrările au fost executate corect și cu materiale de bună calitate apa din condens va apărea în continuare...

Ventilarea acoperișului

Indiferent dacă există izolatie și folie barieră de vapori, trebiesc efectuate ventilații pentru spațiul dintre gips carton și astereala acoperișului, undeva in zona coamei. Crearea acestor goluri de ventilație se realizează cu burete de etanșare sau vată bazaltică ce permite evacuarea aerului saturat de vapori, dar nu permite intrarea zăpezii care poate ajunge sub țiglă din cauza vântului.

Procedura noastră de reparație capitală a acoperișurilor

Primul pas:

 • Aprovizionarea materialelor necesare cum ar fi țigla de margine (dreapta - stânga), țigle de aerisire, țigle de străpungere pentru guri de ventilație, a tablei sau a șindrilei bituminoase sau a altor învelitori, după caz...
 • Aprovizionarea celorlalte materiale, cum ar fii: cherestea pentru astereală (pentru completarea în caz de nevoie a unor elemente de astereală), membrana permeabila la vapori, șipci, contrașipci, holzșuruburi, elemente de ventilație.

Pasul doi:
 • Demontarea țiglelor , a tablei sau a șindrilei bituminoase după caz....
 • Desfacerea foliei sau a cartonului de pe acoperiș
 • Desfacerea șipcilor și a contrașipcilor
 • Evacuarea materialelor demontate care nu se refolosesc

Pasul trei:
 • Realizarea golurilor de ventilație dacă este cazul
 • Montarea membranei anticondens, a cartonului și a contrașipcilor noi
 • Remontarea țiglei, a șindrilei sau a tablei de acoperiș
 • Realizarea etanșeității jgheaburilor, a aticurilor, a coșurilor, a calcanelor, după caz...
 • Revizuirea jgheaburilor și eventual al burlanelor (de pe schelă sau nacelă la nevoie)

Reparația jgheaburilor și a burlanelor

În cazul în care se acceptă ca lucrările de reparații la jgheaburi și burlane să fie executate de pe schelă, înaintea începerii lucrării de desfacere a lucrării existente se va monta schela și se vor lua măsuri de siguranță.


Montaj acoperiș

Montarea acoperișului nou se va executa sectorial, pentru a putea preveni eventualele infiltrații datorate precipitațiilor.
În acest sens se va avea în vedere obligativitatea luării măsurilor de protecție a clădirii pe timp ploios, pe durata execuției lucrărilor.