reparatii acoperisuri

Tel: 0751 359 560
florin@acoperisuri-reparatii.ro
sha

Widget vreme (București)

BUCUREȘTI Vremea pe 5 zile

Contact

 

SC ACOPREST TRADING SRL

Nr.ord.reg.com.: J52/421/2016
C.U.I: 36318294
Cont bancar: RO62RNCB0145151000780001

  Adresa noastră: Mitropolit Andrei Șaguna 15, Sector 1, București

 Program: Luni – Sâmbătă, 08:00 – 20:00

 E-mail:  florin@acoperisuri-reparatii.ro

 Telefon mobil:  0751 359 560 - Florin -

Acoperișul tradițional din țiglă ceramică - Blogul ACOPREST

acoperis traditional Alcătuite din pământ, apă, aer şi foc, ţiglele ceramice au traversat istoria datorită pasiunii, iscusinţei şi geniului uman. Folosite de chinezi de milenii, acoperişurile din ţiglă au fost folosite la templele lui Apollo şi Poseidon în zona Corintului, dar şi în Roma antică. Săpăturile arheologice demonstrează că acoperişurile din ţiglă au fost o opţiune şi pentru daci. Ţiglele şi olanele au fost normă pentru bisericile fortificate din Transilvania, pentru palate, dar şi pentru oraşele medievale cum ar fi Sighişoara, Braşov, Cluj sau Arad, fiind folosite deopotrivă în zona Dobrogei datorită influenţei mediteraneene. Stilul arhitectural neoromânesc şi-a consolidat farmecul datorită acoperişurilor din ţiglă ceramică. Trecând cu succes proba timpului, ţigla îşi păstrează culoarea şi proprietăţile termorezistente pe parcursul a sute de ani, izolează fonic şi rezistă la intemperii.
Dar, ţiglele fisurate sau deplasate sunt o mare bătaie de cap pentru proprietari! Infiltraţiile pot compromite faţadele şi pereţii. Noi, însă, ştim ce avem de făcut! Acţionează imediat, ca să previi amplificarea pagubelor! Sună acum! Decopertăm strictul necesar, îndepărtăm astereala putrezită, refacem dulgheria, fixăm folia anticondens, înlocuim doar ţiglele cu probleme şi cimentăm, utilizând chit la culoare.
Pentru un proiect nou sau o intervenţie la o clădire istorică, specialiştii firmei noastre vin cu soluţii personalizate! Nu ai timp de pierdut! Sună şi vei primi cea mai bună ofertă!

Un comentariu

  • Mesaj: Buna ziua, Va rugam sa ne transmiteti oferta dvs pentru inlocuire /izolatie acoperis pe suprafata de max 5 mp In vederea intocmirii unei oferte corecte se impune deplasarea dvs pentru constatare. Locația noastră (unde se afla si cladirea unde este necesara remedierea acoperișului) are sediul in Bd Biruintei,[...] loc Pantelimon, jud. Ilfov. Asteptam confirmarea dvs . Cu multumiri [...]

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

Mesajul tau a fost transmis. Iti multumim!

© Copyrights 2013 - 2019 Acoprest Trading Srl | Toate drepturile rezervate.